Orgijao sa majkama: Tajson priznao da je u mladosti bio bolestan

V. N.

26. 03. 2020. u 19:47

Оргијао са мајкама: Тајсон признао да је у младости био болестан

Majk Tajson foto: AP

Kada pogledam svoj život koji sam živeo nekada, shvatio sam da nikada nisam imao emotivni problem. Imao sam problem sa moralom, bio sam bez morala – priznao je nekadašnji bokser

BIO je najbolji na svetu, neprikosnoven u ringu. Mlad, prebogat, jer je u karijeri zaradio oko 350 miliona dolara, ali i sve je prokockao. Majk Tajson (53), kralj boksa, ali i poroka. Droge, alkohola, bahanalija i svega onoga suprotnog od sportskog života.

- Kada sam bio mlad, bio sam životinja sa novcem. Davao sam novac svima, bio sam na žurkama kod mnogih, spavao sa njihovim majkama, sestrama, sa njihovim rođakama... To su bile orgije. Bio sam lud. Bio sam bolestan, a nisam znao da sam bolestan. Kupovao sam kola mnogim devojkama - priznao je Tajson.

Gvozdeni Majk, kako su ga svi zvali, nešto ranije je rekao da je više puta pokušao da se ubije, a ovog puta iznosi nove šokantne detalje iz svog raskalašnog života.

- Nisam imao kontrolu u piću i hrani, spavao sam sa mnogo žena... Sada gledam samo kako da živim zdravije, i da budem moralan. Kada pogledam svoj život koji sam živeo nekada, shvatio sam da nikada nisam imao emotivni problem. Imao sam problem sa moralom, bio sam bez morala - istakao je jedan od najboljih boksera svih vremena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)