Bora Stanković sahranjen u Beogradu, uz prisustvo porodice

Novosti online

ponedeljak, 23. 03. 2020. u 13:50

Бора Станковић сахрањен у Београду, уз присуство породице

Sahrana Borislava Bore Stankovića Foto: ATA images

Mnogi su želeli da budu u Beogradu i da ovako velikom čoveku odaju počast
Tiho i u miru, baš kako je voleo da živi, danas je na beogradskom Novom groblju sahranjen najveći i najzaslužniji sportski radnik kog su Jugoslavija i Srbija imale, legendarni i veliki Borislav Bora Stanković. Počasni predsednik FIBA i Košarkaškog saveza Srbije, čovek koji je zadužio ceo košarkaški svet na večni počinak ispraćen je uz prisustvo članova porodice: kćerke, dve unuke i dvoje praunučića.

Na žalost, pandemija korona virusom onemogućila je da ljudi iz celog sveta dođu na poslednji Stankovićev ispraćaj. Mnogi su želeli danas da budu u Beogradu i da ovako velikom čoveku odaju počast i zahvalnost za sve što je uradio i postigao tokom života.

Počivajte u miru gospodine Stankoviću.


Foto: ATA images

Foto: ATA images

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Poštovalac

23.03.2020. 15:47

Samo jednu osobu u životu sam zamolio da se slika sa mnom; to je bio Bora Stanković i to za vreme Evropskog prvenstva u košarci, koje je održano u Beogradu, 2005. godine. Bilo mi je jako neprijatno što ga uznemiravam, jer je bio u dugom razgovoru s nekim košarkaškim uglednicima u hotelu Hajat, a gospodin Stanković je, kao izuzetno pametan čovek i gospodin shvatio da mi nije lako, te se pristojno udaljio od svojih sagovornika i slikao se sa zadovoljstvom i osmehom. Više nema takvih ljudi!

ŽIVA ISTINA

23.03.2020. 17:43

JEDNA NEPREVAZIĐENA SVETSKA VELIČINA NA NOVOM GROBLJU A FOLKERI,GLUMCI ŠOU BIZNIS MAJSTORI U ALEJU VELIKANA.VEROVATNO SE NIJE BAVIO POLITIKOM.