Džordan Hadavej je napunio 18 godina, dobio od UEFA trenersku B licencu, a sa njom zaposlenje u velškom FK Kejviz, ali i angažman u Real Madridu, što mu je donelo zvanje “najmlađeg fudbalskog menadžera na svetu”. Španski klub je ovog momka pozvao na “Santjago Bernabeu” da stekne dodatno znanje, pa mu ponudio honorarnu saradnju da trenira njihove mlade talente u Velikoj Britaniji.


Džordan je danju student Liverpul univerziteta, a uveče je posvećen treninzima prvog tima 100 godina starog kluba Kejviza. Iako je još tinejdžer Hadavej je uspeo da položi istipe za B licencu i zanimljivo je da je postao trener istvremeno kad i njegov najdraži fudbaler, igrač Evertona - Šejmus Koleman.


Objašnjavajući znatiželjnim reporterima šta za njega znači da preuzme odgovornost za tim koji čine muškarci znatno stariji od njega Džordan je rekao:


- Uprkos mojim godinama, uvek sam se osećao sigurnim u sticanju poštovanja momaka. Rekao sam im: Ako me ne želite ovde, samo mi recite. Imamo nekoliko starijih profesionalaca, od kojih najstariji ima 36 godina. Ne plašim se da ukažem na zamerke, ali još nije bilo razloga za to jer radimo vrlo dobro.


Naredno leto on će raditi na “trenerskoj klicini” Real Madrida.