Kao što je i najavljeno, poslednji dan prelaznog roka obeležio je transfer u Voždovcu. Na “krov” je stiglo veliko pojačanje u napadu: Filip Stuparević (20) braniće boje beogradskog prvoligaša do kraja sezone kao pozajljen igrač iz engleskog Votforda.


Stuparević je u prvom delu sezone nastupao na pozajmici u češkomPribramu. Odigrao je tamo 12 mečeva i postigao dva gola. Mladi reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač „Zmajeva“ vraća se u Voždovac kao veliko pojačanje.


Srećan sam što sam opet u svom klubu, u kojem sam postigao najveće uspehe. Trudiću se da što bolje iskoristim polusezonu koja je predamnom kako bih napredovao, i pomogao Voždovcu da postigne zacrtane rezultate. Iako je bilo više ponuda, u dogovoru sa ljudima iz mog matičnog kluba odlučeno je da Voždovac trenutno ima najbolji ambijent za moj razvoj i rezultatske ambicije koje se poklapaju sa mojim. Cilj je da pomognem klubu da ostvari što bolji plasman, kao i da budem spreman za mečeve koje očekuju mladu reprezentaciju. – istakao je mladi Stuparević.


Stuparević će biti na raspolaganju treneru Radetu Kokoviću već danas i biće u prilici da zaigra u prvom meču nastavka sezone koji je planiran za 15. februar kada Voždovac gostuje ekipi Mladosti iz Lučana.