Da li je Žander uputio misterioznu poruku Zvezdi? Progon, nepravda, ali...

Novosti online

16. 01. 2020. u 11:24

Да ли је Жандер упутио мистериозну поруку Звезди? Прогон, неправда, али...

Foto: Instagram

I onaj koji je iznad nas je proganjan i doživljavao je nepravdu, ali je nastavljao sa svojim radom, jer je imao veći cilj. Neka tako bude - napisao je Žander na Instagramu

Zvezda na proleće neće videti Evropu, a jedan od glavnih krivaca je levi bek šampiona Srbije Žander. Brazilac je nepotrebno skrivio penal u Pireju i poslao tamo Olimpijakos, gde su Beograđani žarko želeli da budu, u eliminacionoj fazi Lige Evrope.

I od tada, kao da se srušio ceo svet Žanderu. Ubrzo je imao i smrtni slučaj u porodici, umro mu je deda, a posle toga nije otišao na pripreme sa Zvezdom.

Dejan Stanković na raspolaganju na Kipru ima 29 fudbalera, a tamo nije poveo Žandera i Kanjasa, koje je klub faktički otpisao prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Upravo Žander je poslednjih dana izuzetno aktivan na društvenim mrežama. Iako navijači ne mogu da mu oproste kiks protiv Olimpijakosa.

- Progon, nepravda... ništa od ovoga ne može odvratiti onoga ko je pravedan. Jer i onaj koji je iznad nas je proganjan i doživljavao je nepravdu, ali je nastavljao sa svojim radom, jer je imao veći cilj. Neka tako bude- napisao je Žander na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Igor

16.01.2020. 11:33

Od kad je došao igrao je jednu krštenu utakmicu kako treba, svojom glupošću nas izbaci iz Evrope... Time je izbio par miliona iz kase kluba... Beži bre liče, sve najbolje...

Sasa1

16.01.2020. 13:01

Sigurno je da je bolju od mnogih i da je vise pokazao. Gurali ga na beka al je naprijed mnogo korisniji!!!

budja Topola

16.01.2020. 13:17

Ovaj čovek nije kriv, kriv je onaj koji ga je doveo, očigledno uvaljen igrač, nije se dobro ušlo u aranžman.

RedWhiteKnight

16.01.2020. 14:14

A koliko para je primio ili ce da primi za sasvim nepotrebno igranje rukom pri kraju utakmice sa Olimpijakosom? Covek nije slucajno dodirnuo loptu rukom nego se bacio kao golman i ispruzio ruku ka lopti. Mozda ga sad kazne stizu na naplatu za to. Mozda i vise nego sto je pomislio.

Moje cutanje skupo kosta

16.01.2020. 18:06

@RedWhiteKnight - Ljudi ja sam sve vise ubedjen da je Zander penal namerno skrivio i to dobro naplatio. Pa onako ne bi reagovao ni amater.

Pp

16.01.2020. 16:22

Dečko, razumem te, ali shvati da si više puta dokazao da nisi kvalitet za Zvezdu. Izbio si nam nekoliko miliona iz džepa i evropsko proleće. Imao si šanse, nisi ih iskoristio, a imaš 30 godina. Da imaš 20 godina pa i da ti pruzimo još neku sansu, ovako...

Miško

17.01.2020. 01:57

.Kad neko čita ove komentare o njegovom nedovoljnom kvalitetu za Zvezdu, pomislio bi da je siroti Žarden istjeran iz Bajerna ili Barselone, a ne iz ekipe koja je u dvije lige šampiona oborila sve rekorde primajući 37 golova.