Reprezentativci stigli u Humsku, Albanci dočekani uvredama. Provokacije sa šalovima OVK!

Tanjug

14. 10. 2014. u 19:29

Navijači u velikom broju pristižu na stadion Partizana, međutim, nema ni najmanjih incidenata. Prisutan veliki broj pripadnika policije

Nekoliko sati uoči fudbalske utakmice između reprezentacija Srbije i Albanije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, ispred stadiona Partizana je mirna atmosfera, ali je prisutan veliki broj pripadnika policije.

Navijači u velikom broju pristižu na stadion u Humskoj, međutim, nema ni najmanjih incidenata.

Fudbalere nacionalnog tima Srbije, koji su autobusom stigli na mesto odigravanja utakmice, navijači su pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Prilikom dolaska autobusa sa fudbaletrima Albanije domaće pristalice su ih "počastile" zviždanjem i uvredljivim uzvicima, ali nije bilo većih ekscesa.

Beogradski mediji prenose da se ulice oko stadiona s vremena na vreme zatvaraju za saobraćaj i dodaju da je veća grupa srpskih navijača blokirala ulicu koja vodi od Autokomande do Partizanovog stadiona pevajući pesme posvećene Kosovu.

Utakmica I kvalifikacione grupe između Srbije i Albanije igra se u Beogradu od 20.45 sati.

I NOVINARI SA ŠALOVIMA OVK!?
Kako smo saznali od ljudi iz redarske službe, Albanci su pokušali da provociraju, možda izazovu i incident, jer su na stadion želeli da uđu sa šalovima sa obeležjima takozvane oslobodilačke vojske Kosova, koji su im oduzeti. Da stvar bude gora, reč je o grupi novinara i privrednika koja je juče doletela iz Tirane redovnim letom Er Srbije!

Saznajemo, takođe, da je problema bilo i na samom aerodromu, ali da je grupa ipak stigla u Humsku zahvaljujući intervenciji albanskog ambasadora Ilira Boke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

sinisa

15.10.2014. 01:11

Opet bogdanov uzeo kesh....ali sad od komsija!!!!!!!!!!! Utakmica ce biti registrovana sa 0..3 zbog propusta organizatora a kojih smo i sami ocevici. Da se na vreme uklonio sljam i olos sa tribina tj da im se dozivotno zabranio dolazak na sportske manifestacije do ovoga sigurno nebi doslo. Covek koji je napravio prekid u Italiji opet ulazi na teren i pravi prekid...i verovatno sve uradjeno po scenariju dobro placenom...pa sta reci.? Ko je odgovoran sto su provereni kriminalci na tribinama???????