Trudna Ilda Šaulić pozitivna na virus korona

Novosti onlajn

četvrtak, 02. 07. 2020. u 10:54

Трудна Илда Шаулић позитивна на вирус корона

Foto: N. Skenderija

Nakon četri godine bračni par Vučković-Šaulić će se drugi put ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi
PEVAČICA Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković očekuju drugo dete.

Naime, Ilda je tačno na rođendan brata Mihajla, 15. juna, saznala da je u drugom stanju i da će se kroz nekoiliko meseci ona i njen suprug drugi put ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi.

Ilda je pozitivna na korona virus, što je saznala nekoliko dana nakon što joj je lekar potvrdio da je u drugom stanju.

- Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna, kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i čulo mirisa, ali temperaturu nije imala - priča izvor.

- Izolovala se odmah, a njen suprug i ćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se oseća, a gde se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari... Važno je da se dobro oseća, a sve drugo je manje bitno - dodaje izvor.

Podsetimo, Ilda i njen suprug Bojan, pre četri godine, tačnije 21. septembra, 2016. godine, postali su roditelji prvi put, kada se pevačica porodila i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Ema.

Nakon prvog porođaja, Ilda je u više navrata isticala kako bi volela da radi još dece i njena ćerka dobije brata ili sestru.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije