Trebinje će čekati Novu godinu uz Hari Mata Hari

V. N.

07. 12. 2019. u 23:46

Требиње ће чекати Нову годину уз Хари Мата Хари

Antonio Ahel/ATA Images

Doček nove 2020. u jednom od najlepših gradića na Balkanu

POPULARNA regionalna muzička grupa "Hari Mata Hari" uvešće Trebinjce i brojne goste ovog grada u Novu 2020. godinu. Koncert je zakazan za 22.00 sata na gradskom trgu, a očekivanja su već sada velika, pa je u ovom, slobodno možemo da kažemo jednom od najlepših gradova Balkana, već rezervisano više od 80 odsto smeštajnih kapaciteta. Očekuju se brojni gosti iz svih krajeva regiona, a već sada se tamošnjim hotelima, motelima i vlasnicima privatnog smeštaja svakodnevno upućuju zahtevi za dodatni krevet.

Pročitajte još:Obara i sopstvene rekorde: Čola zakazao i šestu "Arenu"!

Ono što što ide u prilog velikoj zainteresovanosti za doček Nove 2020. godine u Trebinju, jeste i njegov položaj koji je na svega 20 kilometara od mora, mediteranska klima, dobri domaćini, ali i cene koje su i do nekoliko puta niže od onih na Jadranskom primorju.

Tako, na primer, dvokrevetnu sobu u hotelu možete da pronađete već za 45 evra sa doručkom. Ukoliko je reč o privatnom smeštaju, cene se kreću od 10 evra po krevetu do 25 evra za apartman za dvoje odraslih ljudi sa dvoje dece.

Osim koncerta "Hari Mata Hari", u Trebinju će 29. decembra biti održan i koncert "Gradske muzike" iz Đenovića, što će, takođe, biti dodatni muzički spektakl. Orkestar čini oko 35 vrsnih muzičara poznatih širom regiona, koji iza sebe imaju mnogobrojne koncerte i čija muzika nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Za najmlađe će 31. decembra u podne na gradskom trgu biti organizovan doček "Dečje nove godine", uz zanimljiv zabavni program, klovnove, vile, gusare i princeze.

Zato, ako se još predomišljate gde ćete za Novu godinu, nije kasno da potražite smeštaj u Trebinju i ulazak u Novu 2020. dočekate u jednom od najpoželjnijih malih gradova Balkana.

MOSTOVI, MANASTIR, LOZA, SIR...

ZA Trebinje kažu da je najpoželjniji gradić na Balkanu koji se intenzivno razvija, a tome u prilog ide i činjenica da se svake godine tu izgradi 600 stanova. Grad od 30.000 stanovnika prepoznatljiv je po reci Trebišnjici, pesniku i diplomati Jovanu Dučiću, prelepim mostovima, pijaci pod stoletnim platanima, manastiru Tvrdoš, hercegovačkoj Gračanici, poznatim sportistima i glumcima, vrhunskom vinu i rakiji lozovači, siru, pršutu i kupusu raštanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije