Prvi nastup u Festu: Letu štuke ponovo pred beogradskom publikom

M. Ć.

06. 11. 2019. u 08:52

Први наступ у Фесту: Лету штуке поново пред београдском публиком

"Letu štuke"

Bosanskohercegovački bend će se susresti sa beogradskom publikom nepunu godinu posle koncerta u sali "Amerikana" Doma omladine

GRUPA "Letu štuke", predvođena frontmenom i autorom Dinom Šaranom, nastupiće u petak 8. novembra (22.00) prvi put u zemunskom "Festu". Bosanskohercegovački bend će se susresti sa beogradskom publikom nepunu godinu posle koncerta u sali "Amerikana" Doma omladine, koji je održan prošlog decembra.

Dino i ekipa izazvali su veliko interesovanje širom regiona prvim albumom 2005, koji je doneo hitove "Mjesto za dvoje", "Šutiš", "Minimalizam" i "Sunce", duet sa Darkom Rundekom. Uspešnu liniju su nastavili albumi "Proteini i ugljikohidrati" i "Brojevi računa", a krajem prošle godine "Štuke" su objavile četvrto studijsko izdanje "Topla voda".

Šaran ističe da se klupskim svirkama raduje jednako kao i većim nastupima:

- Festivali su prilika da nas čuje i ona publika koja nas do tada nije slušala. S druge strane, prednost klupskih svirki je upravo ta što ih posećuje naša publika. Tada smo s njom "jedan na jedan" i atmosfera je opuštenija. Volimo da sviramo bilo gde.



PROČITAJTE I:"Nisu mi dali da ga vidim kada je umro, niti da mu odem na sahranu... - Bolna ispovest Sandre Rešić, ćerke pevača Nina



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije