ŽENE OPTUŽILE SLAVNOG OPERSKOG PEVAČA: Plasido Domingo uloge delio posle pipkanja i poljubaca?

M. Bobinac

13. 08. 2019. u 11:05

ЖЕНЕ ОПТУЖИЛЕ СЛАВНОГ ОПЕРСКОГ ПЕВАЧА: Пласидо Доминго улоге делио после пипкања и пољубаца?

Foto: Tanjug

Plasido Domingo se tereti za seksualno uznemiravanje žena od 80-ih nadalje
ČUVENI španski operski pevač Plasido Domingo (78) našao se na optuženičkoj klupi s obzirom na to da ga nekoliko žena tereti za seksualno zlostavljanje koje se, navodno, dešavalo od kasnih osamdesetih godina. One tvrde da ih je slavni tenor primoravao na intimne odnose u zamenu za ulogu.


PROČITAJTE JOŠ: R. Keli optužen za seksualno zlostavljanje

Zbog neprimerenih komentara, mnoge od njih tvrde da su se osećale neprijatno, a sedam od devet žena smatra da je odbijanje seksualnog odnosa sa Domingom negativno uticalo na njihovu karijeru. Tačnije, nikada nisu dobile uloge koje su im obećane. Jedna žena je za strani medij opisala kako je slavni tenor spustio ruku na njenu suknju, dok su njih tri ispričale da ih je prisiljavao na poljupce - u garderobi, hotelskim sobama i na sastancima za ručak. Na teret mu se stavljaju dodiri ispod stola, maženje kolena, držanje za ruku... Samo jedna od devet žena koje tvrde da ih je operski pevač seksualno uznemiravao otkrila je svoj identitet - Patricija Vulf, mecosopran, koja je sa pevačem i dirigentom nastupala u Vašingtonskoj operi. Ostale dame želele su da ostanu anonimne jer se, kako su objasnile, plaše da bi mogle da budu javno ponižene, pa čak i maltretirane.

Da sve bude još gore, nekoliko desetina ljudi iz sveta opere izjavilo je da su bili svedoci Domingovog neprikladnog ponašanja prema mlađim pripadnicama nežnijeg pola. Optužbe o kojima bruje svi svetski mediji, ponosni vlasnik snažnog glasa u rasponu od više od četiri oktave okarakterisao je kao duboko uznemirujuće i netačne.

- Ipak, nije mi lako da čujem da se neko zbog mene osetio nelagodno - izjavio je Plasido Domingo za "Asošijeted pres". - Verujem da su svi odnosi i razgovori koje sam vodio bili dobrodošli i obostrano prihvaćeni. Moji poznanici i saradnici znaju da nisam neko ko bi želeo bilo koga namerno da povredi, uvredi ili osramoti.


NIJEDNA NIJE DOSTAVILA DOKAZE

NIJEDNA od potencijalno uznemiravanih žena nije mogla da dokumentuje svoje optužbe i pruži dokaze, a neke su priznale da su "pale" na Domingovo laskanje. Jedna od njih ispričala je kako je dvaput imala seksualni odnos sa operskim pevačem u hotelu u Los Anđelesu, kao i da joj je posle strastvene "epizode" ostavio 10 dolara na komodi.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

VladimirR

13.08.2019. 12:25

Ništa ne razumem ove žene??!! Stalno naglašavaju da im imponuju moćni muškarci. A posle ....

Pera Detlić

13.08.2019. 12:46

zašto ga nisu tužile kada om je pomagao i kada su otisle sa njim.sada bi opet da budu poznate

SAD GA OPTUZUJU KAD SE VISE NE D*ZE

13.08.2019. 17:12

Jane one, sad verovatno nude i bez loge, ali niko nece.

Војкан

13.08.2019. 17:57

Да нисам нико и ништа то знам само ја и мени блиски. Сви они

Dragan

13.08.2019. 19:11

Koliko primecujem u ekspanziji je opak trend, zene obicno optuzuju onog ko ima, ko je bogat, ne bili se nesto okoristile, pojava je prilicno odvratna.

Nenad

13.08.2019. 20:53

Sve do jedne iskoristile medjunozje da ispune ciljeve a sada se setile? Da li vas je na silu odveo u krevet? Muka mi je od "postenih" zena.

BRATEE

13.08.2019. 21:20

Biće da im je prijalo pipkanje i faćkanje...a sad kad nemoze više krivo im...čudna mi čuda !!!