Princ Hari i Megan Markl objavili pravila ponašanja za komšije?

Tanjug

29. 07. 2019. u 10:53

Принц Хари и Меган Маркл објавили правила понашања за комшије?

AP Photo

Bakingemska palata demantovala je vest da su vojvoda i vojvotkinja objavili tu listu pravila. Ovo nije prvi put da se javnost obrušila na njih dvoje

Bakingemska plata demantovala je vest da su princ Hari i njegova supruga Megan Markl objavili listu pravila kojih treba da se pridržavaju njihove komšije, u kojima se, između ostalog, navodi da sa malim Arčijem niko ne sme da uspostavi nikakav kontakt.

Britanski list "The Sun" objavio je naime u petak da su ljudi koji žive u blizini kuće princa Harija i Megan (uključujući i članove kraljevskog osoblja) prisustvovali sastanku na kojem su bili informisani da ne kontaktiraju bračni par, ne dodiruju njihove pse, kao ni da ne traže da vide bebu Arčija ili da se ponude da ga čuvaju.

"Vojvoda i vojvotkinja nisu tražili tako nešto, nisu ni znali za to, i nisu imali ništa sa sadržajem ili ponuđenim uputstvima", rekao je portparol palate za Hello magazin.

Pročitajte još - Princ Hari varao Megan Markl

"The Sun" je izvestio da se u saopštenju bakingemske palate navodi da su takvi zahtevi došli od "nekog preterano zaštitnički nastrojenog službenika palate", i to bez znanja Harija i Megan.

Ovo nije prvi put da se javnost obrušila na njih dvoje. Naime, po rođenju malog Arčija zamereno im je što nisu zajedno sa njim izašli i pokazali ga fotoreporterima na vratima bolnice, kao i to što nisu dozvolili medijima da prisustvuju njegovom krštenju.

Strani mediji podsećaju i da ovaj demanti iz palate dolazi i nakon izveštaja o navodno veoma "nekorektnom" ponašanju Megan Markl prema osoblju.

Ranije ove godine, Megan i Hari su se iselili iz Kensington palate, gde su im komšije bili Harijev brat princ Vilijam i Kejt Midlton.

(b92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)