Ceca Ražnatović i Saša Matić snimaju duet

S. D.

02. 06. 2017. u 13:53

Цеца Ражнатовић и Саша Матић снимају дует

foto A.Stanković / Foto: Promo

Prijateljstvo folk zvezde i popularnog pevača biće krunisano saradnjom. Pesma će biti objavljena najranije za dve nedelje

TEK što je objavila spot za pesmu "Anđeo drugog reda" sa aktuelnog studijskog albuma "Autogram", folk zvezda Ceca Ražnatović uskoro će obradovati publiku duetskom pesmom sa Sašom Matićem. Numeru je na tekst Cecine dugogodišnje saradnice i prijateljice Marine Tucaković komponovao Goran Ratković Rale. Najpopularnija srpska folk pevačica je na "Instagramu" objavila kratak video iz muzičkog studija, gde je ekipa radila do kasno u noć, što je izazvalo veliku pažnju medija, ali i njenih obožavalaca.

- Tačno je da Saša Matić i ja snimamo duet koji će biti objavljen najranije za dve nedelje - rekla je, za "Novosti", Ceca Ražnatović. - Još ne znamo kako će se pesma zvati, a da li je reč o baladi ili numeri brzog ritma neka zasad bude iznenađenje. Saša i ja smo kolege i kućni prijatelji, pa nije nikakvo iznenađenje što smo odlučili da to krunišemo i poslovnom saradnjom.

I Saša i Ceca su snimili više dueta u karijeri, a kako zvuči kada glasove "ukrste" pevač poznat po baladama i folk zvezda, čućemo uskoro.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije