KLJUČEVE IM DAJEM SLEDEĆE NEDELJE, IMAJU TROJE DECE, DOLAZE DA SE UPOZNAMO: Dragana pronašla porodicu kojoj će da pokloni kuću

B. PUZOVIĆ

26. 08. 2020. u 22:49

NE želim da se ova priča diže na velika zvona, a istog su stava i ljudi kojima sam poklonila kuću i imanje.

КЉУЧЕВЕ ИМ ДАЈЕМ СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ, ИМАЈУ ТРОЈЕ ДЕЦЕ, ДОЛАЗЕ ДА СЕ УПОЗНАМО: Драгана пронашла породицу којој ће да поклони кућу

Foto: V. Pecikoza

Oni će naredne nedelje doći kod mene u Dolovo, da preuzmu ključeve i da se bolje upoznamo. Pre dva meseca, obratila sam se valjevskom Centru za socijalni rad, ponudila da nekoj porodici koja nema smeštaj poklonim kuću i imanje, ali niko nije reagovao. Zbog toga sam na svom fejsbuk- profilu objavila da domaćinstvo poklanjam potpuno besplatno uz uslov da je porodica višečlana. Na sreću, namera mi se ostvarila.

Ovo je za "Novosti" kazala Dragana Ankucić iz Dolova kod Pančeva, žena velikog srca koja je porodici sa troje male dece iz Starih Banovaca, poklonila kompletno domaćinstvo u Donjoj Kamenici kod Valjeva, pa više neće obijati podstanarske pragove.

Potpuno besplatno, dobili su novu, sređenu kuću sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom i nameštajem, a u dvorištu je i stara, koja može da se renovira. Imaju i 66 ari okućnice, kao i njivu od 75 ari, da mogu da se bave poljoprivredom. Kako saznajemo, porodica Ankucić imanje u zaseoku Brđani, u Donjoj Kamenici, kupila je pre desetak godina. Poslednjih godina pokušavali su da imanje prodaju, ali kupaca nije bilo.

- Dragana Ankucić je pre izvesnog vremena na svom fejsbuk-profilu objavila da želi imanje i domaćinstvo da pokloni višečlanoj porodici, koja nema krov nad glavom i odmah sam joj poslao poruku i predložio da vlasnici imetka u selu postanu moji poznanici koji imaju troje dece - kaže Boris Miljković iz Starih Banovaca. - Mojoj sreći nije bilo kraja, kada sam saznao da je svoje imanje Dragana Ankucić poklonila porodici koju sam predložio. Reč je o dobrim ljudima sa troje predivne male dece.

Foto: Privatna arhiva

Dragana Ankucić
HUMANI STARI BANOVCI

PORODICA koja će ubuduće živeti u selu kod Valjeva, boravila je, pod kiriju, u kući na obali Dunava, u Starim Banovcima - kaže Boris Miljković. - Verovatno zato što nisu mogli više da plaćaju stanarinu, pre izvesnog vremena preselili su se u Novu Pazovu.

Foto: Privatna arhiva

Nova kuća

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)