DO PITE I PROJE MOŽE I ONLAJN: Digitalna pekara u Beogradu

V.N.

29. 07. 2021. u 12:36

DIGITALIZACIJA poslovanja u Srbiji i globalno je jedan od najvećih prioriteta.

ДО ПИТЕ И ПРОЈЕ МОЖЕ И ОНЛАЈН: Дигитална пекара у Београду

Foto Arhiva

Pandemija je ubrzala digitalizaciju i danas ne postoji sektor ili kompanija koje nije dotakla, bilo da je reč o maloj firmi poput pekare, ili o velikoj kompaniji.

Pored kontinuiranog investiranja u novu opremu, kompanije se sve više okreću onlajn poslovanju kako bi bile što konkurentije na tržištu i odgovorile na zahteve kupaca.  U maloj porodičnoj pekari „Ključ“  iz Beograda, koju vode dve sestre, sa početkom pandemije, usled otežanog poslovanja, prepoznali su onlajn poslovanje i izradu vebšopa shop.kljucitacka.rs kao rešenje da se inovira model prodaje i prilagodi novonastaloj situaciji.

Foto Arhiva

  „Iako smo se godinama borile sa velikim preprekama kako se to i inače dešava malim porodičnim firmama, nama nije nedostajalo ni hrabrosti, discipline, kao ni snage da se borimo i sada. Omogućile smo svojim kupcima da kvalitetne, inovativne i prirodne, sveže ili smrznute ručno rađene proizvode bez aditiva, konzervansa i veštačkih dodataka dobiju na kućnu adresu. Dovoljno je da poruče dan ranije“, kaže Vesna Njegić, suvlasnik pekare.

U pekarske specijalitete utkale su ljubav i tradiciju koju su ponele iz porodice.

„Prelomni trenutak za  ovaj poziv desio se  tokom jednog nedeljnog ručka kada je naša majka spremila pitu po starinskom receptu i tada smo shvatile da ono što najviše cenimo je - porodica i tradicija. Odlučile smo da to pretočimo u poslovni projekat. Danas je to naša pekara iz koje širimo ljubav i pozitivne emocije prema svima onima koji dele iste vrednosti i kvalitete“, kaže Vesna Njegić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)