MINISTARKA OBRADOVIĆ O NAVODIMA LISTA "DANAS": Prodali ste se Đilasu, odana sam Vučiću

Novosti online

19. 05. 2021. u 17:45

MINISTARKA državne uprave i lokalne samouprave uputila je pismo glavnom i odgovornom uredniku dnevnog lista "Danas", Dragoljubu Petroviću, a koje prenosimo u celosti.

МИНИСТАРКА ОБРАДОВИЋ О НАВОДИМА ЛИСТА ДАНАС: Продали сте се Ђиласу, одана сам Вучићу

Foto Tanjug

"Poštovani g-dine Petroviću,

čestitam Danasu što je oborio rekord, koji nije uspeo da postavi ni jedan tabloid u Srbiji, da svaka rečenica, naslov, nadnaslov, pa čak i potpis za sliku u tekstu bude neistinit. To je, nažalost, posledica što ste se prodali Šolaku i Đilasu i nadam se da ste ovim lažnim naslovima bar uspeli da podignete tiraž.

Daleko važnije, Đilasu se neće ostvariti želja da vidi kako Vučića napuštaju najodaniji saradnici, jer u Srpskoj naprednoj stranci postoji samo jedan tim, Vučićev tim. Od osnivanja Srpske napredne stranke, preko poslaničkog mandata, do mesta ministra u Vladi Republike Srbije, ja sam odan saradnik predsednika Vučića i to ću ostati dokle god on to bude želeo u bude mu potrebno.

Kada prepisujete tabloide i tvrdnje "izvora Danasa", morate makar da odglumite profesionalnost, da odete u Gakovo, proverite tu firmu, činjenice , na kraju krajeva, mogli ste i da me pozovete, opet da makar fingirate profesionalnost.

Protiv ovakvih laži se ne vredi boriti činjenicama i ne smatram da vam dugujem bilo kakve odgovore, a onoj trojici iz službe koji se bave smišljanjem lažnih vesti i afera i poturaju ih amaterskim medijima, bolje bi bilo da se bave svojim profesionalnim poslom, poput otkrivanja ko je prisluškivao predsednika države.

S poštovanjem,

ministar Marija Obradović".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)