PALMA: Đilase i Marinika birajte tv duel. ja sam protiv vas dvoje

Novosti online

18. 05. 2021. u 16:17

DRAGAN Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije pozvao je Mariniku Tepić i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa na tv duel.

ПАЛМА: Ђиласе и Мариника бирајте тв дуел. ја сам против вас двоје

Foto: Novosti

- Zato što u lažnoj "aferi Palma" nema slučaja, zato što nalogodavac prljave kampanje protiv mene Dragan Đilas i izvođač prljavih radova Marinika Tepić nisu podneli krivičnu prijavu protiv mene, niti će jer znaju da je sve što su rekli o meni laž,  zato pozivam Dragana Đilasa i njegovu radnicu Mariniku Tepić na TV duel, bilo kada na bilo kojoj televiziji.

Oni sve vreme lažu svesno da bi skrenuli pažnju sa istine o njihovoj pljački Srbije, da bi skrenuli pažnju sa istine da je Dragan Đilas čovek koji je sklon porodičnom nasilju, zato  čitavu aferu vode isključivo gnusnim lažima i isključivo preko medija ignorišući institucije države Srbije.

Oni protiv mene nisu podneli krivičnu prijavu ali sam zato ja sam otišao u Tužilaštvo i tražio da se istraže njihove lažni navodi.

Time želim jednom za svagda da skinem svaku senku sumnje koju su pokušali da mi nakače putem ove gnusne afere, kroz koju me provlače po medijima. Da jednom za svagda prestane ovo zaluđivanje građana Srbije njihovim izmišljotinama. Jedini moj uslov je da u duelu učestvuje Dragan Đilas jer on stoji iza ovog blaćenja mene i moje porodice. Naravno da imam što šta da kažem i Mariniki Tepić u vezi njenih gnusnih laži, ali TV duelu mora prisustvovati i Dragan Đilas, jer je vreme da prestane da se krije iza Marinike. Ja sam porodičan čovek, domaćin, tipičan predstavnik Srbije koju vi prezirete i koju želite da izopačite i uvedete u svoj krug pokvarenosti. To vam neću dozvoliti jer sam čovek iz naroda i priznajem sud naroda i institucije ove države a ne sud Dragana Đilasa i Marinike Tepić. Vreme je Đilase da se pogledamo u oči - naveo je Palma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)