EKSKLUZIVNI SNIMAK: Teroristi OVK nad telom mrtvog Rusa na Košarama (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2021. u 14:45

NA Jutjub kanalu FM Images Albania postavljen je video snimku na kom je prikazano iživljavanje terorista OVK nad ruskim vojnikom.

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМАК: Терористи ОВК над телом мртвог Руса на Кошарама (УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Predsednik Komisije za nestala lica Vlade Srbije Veljko Odalović rekao je ranije u toku dana da se među nestalim licima nalazi i jedan ruski dobrovoljac, kao i da je otkrivena fotografija njegovog tela, sa ličnim dokumentima.

- Na snimku se vide novčanice - rublje pronađene kod poginulog Rusa, nad kojima su se ubice iživljavale. Reč je o ruskom dobrovoljcu, pripadniku regularnih jedinica Vojske Jugoslavije, čije telo nije izvučeno sa Košara. NJegovo telo nikada nije pronađeno, a videćemo da li ćemo ovom pretragom doći i do njegovih posmrtnih ostataka - kaže predsednik Komisije za nestala lica.

Jeziv snimak pogledajte u nastavku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Nenad

18.05.2021. 14:53

Američka propaganda je omogućila da se monstrumi predstave kao žrtve. Ima tu, nažalost, i nekih koji tvrde da su Srbi, a aktivno i danas učestvuju u rehabilitaciji albanskih kolača i monstruma.

Sumadinac

18.05.2021. 15:04

Sad ove posle ovog videa treba sve hapsiti i kazniti sad barem nije teško jel većina njih zivi na Zapadu . A ovakve snimke poslati u Rusiju i u svet preko javnih kanala nek vide laži njihovih političara koji su podržavali ove teroriste.