EKSKLUZIVNO - RADOVAN IZ HAGA: Kako je Nemačka predvodila krvavo komadanje Jugoslavije - čitajte u nedeljnom izdanju "Novosti"

Novosti online

08. 05. 2021. u 18:40

PRVI predsednik RS Radovan Karadžić u autorskom tekstu za nedeljno, štamppano izdanje "Večernjih novosti" piše o uzrocima sukoba u nekadašnjoj zajedničkoj državi, stradanju i satanizaciji Srba, licemerju Zapada.

ЕКСКЛУЗИВНО - РАДОВАН ИЗ ХАГА: Како је Немачка предводила крваво комадање Југославије - читајте у недељном издању Новости

Foto: EPA

o Kome je Vens govorio: "Ovo u SFRJ je Genšerov rat"

o Kada je Cimerman ohrabrio SDA da krene na "Sve ili ništa"

o Zašto je nakon posete Berlinu Izetbegović rekao: "Nezavisnost"

o Da li je seme razdora niklo iz fanatizma katolika

o Kako je nas narod preziveo tri "Srbocida" u ovom veku!

Tekst u celini možete pročitati u nedeljnom, štamppanom izdanju "Večernjih novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Bane lav

09.05.2021. 02:29

Drago mi je da Karadzic objavljuje svoje misljenje I tako saznamo pravu istinu koju je Hag ignorisao. Licno se secam da je on bar deset puta molio muslimane da se dogovore jer je to bolje od ratovanja. Ali ode Alija u Vasington i doneo odluku o nezavisnoj BiH bez dogovora, tj. otcepio je, zatim je poceo rat posle ubistva srpskog svata. Posle im srbi krivi sto su uzeli oruzje u ruke. Ne krivim Radovana ni malo, haski sud je ionako sud samo srbima, kao takav ne treba ni da postoji.Cisti nacizam

Anarhista

09.05.2021. 04:25

Ајде! Шта је то он открио, топлу воду? Швапско племе је српски смртни непријатељ. Неко мора нестати са Земље, или ми или они.