JS O NAVODNOM PODVOĐENJU NA PALMINOM 50. ROĐENDANU: Mića Jovanović širi laži

Novosti online

23. 04. 2021. u 21:49

VEČERAS je Mića Jovanović, vlasnik privatnog univerziteta Megatrend izjavio da je "lično video kako Dragan Marković Palma podvodi devojke na svom 50. rođendanu".

ЈС О НАВОДНОМ ПОДВОЂЕЊУ НА ПАЛМИНОМ 50. РОЂЕНДАНУ: Мића Јовановић шири лажи

Foto: JS

- Naravno da je Mića Jovanović slagao sve što je rekao osim da je bio prisutan. Na 50 tom rođendanu Dragana Markovića Palme prisustvovalo je više od 200 zvanica, prisustvovali su su svi njegovi članovi porodice, supruga, sinovi, snaje, unučad. O tome kako je protekao taj rođendan, svedoči na stotine slika, i sati video materijala jer je sve slikano i snimano. Priznaćete da je malo neverovatno da je na očigled nekoliko stotina zvanica i na očigled svoje porodice Dragan Marković Palma radio to što tvrdi Mića Jovanović.

Foto: JS

Nije ovo prvi put da Mića Jovanović napada Dragana Markovića Palmu. Radi to redovno na jednom svom portalu. Radi to kako bi se svetio Palmi za sopstvene neuspehe. I to se može videti na kraju njegove izjave. On tu u stvari iznosi suštinu, da 6 godina nije plaćao zakup prostorija za Megatrend univerzitet, da ga je firma od koje je iznajmio prostor tužila, on izgubio proces i morao da plati novac koji je dugovao. Dragan Marković Palma naravno nema nikakve poslovne veze sa tom firmom, ugovor je bio komercijalan i potpisao ga je isti taj Mića Jovanović.

Foto: JS

Verovatno je očekivao da će se Palma mešati u poslovne odnose između njega i firme sa kojom je potpisao ugovor, ili nagovarati nekog da mu oprosti dugove. Kada se to naravno nije desilo, krenuli su napadi na Dragana Markovića Palmu.

Foto: JS

A to što je Marinika Tepić brže bolje podelila ovu izjavu govori o tome da se davljenik i za slamku hvata, u ovom slučaju za laži Miće Jovanovića - navodi se u saopštenju JS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)