JS: Ovo je čovek koji je danas govorio o "podvođenjima" u Jagodini - ima slike sa Tepić i član je Đilasove stranke (FOTO)

Novosti online

19. 04. 2021. u 18:27

NA portalu Nova S, danas, je prikazano svedočenje anonimnog muškarca o podvođenju devojčica u Jagodini. Kako tvrde iz Jedinstvene Srbije, ispstavilo se da čovek koji je svedočio je član Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

ЈС: Ово је човек који је данас говорио о подвођењима у Јагодини - има слике са Тепић и члан је Ђиласове странке (ФОТО)

Foto: Printskrin

Iza svedočenja krije se Branislav Radosavljević, a na priloženim fotogarafijama može se videti da živi u Beogradu, kao i to da je član Đilasove stranke, ali i blizak saradnik Marinike Tepić, navode iz JS.

Foto: Printskrin

Po satu koji se vidi na priloženoj slici, ali i na snimku sa Nove S, može se videti da se radi o istoj osobi, tvrde iz JS.

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

Podsetimo, nakon emitovanja "svedočenja" oglasio se i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma koji je navode o podvođenju demantovao:

- Ono što je danas izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila. Ako gospodine Đilas mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vređa, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili - izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma povodom konferencije za novinare Marinike Tepić.

- Tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive, sam ću sutra otići da kažem da je Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži, ali će isto tako i Đilasova glasnogovornica morati da dođe u Tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj “gospodin” čiji su snimak pustili. Ako neko govori istinu, taj se ne krije. U Đilasovoj hijerarhiji kao da su svi pravljeni na isti kalup i svi lažu i oni i ti njihovi navodni svedoci. Đilase i glasnogovornice, niti sam ja Bil Klinton, niti ste vi i te koje pominjete Monika Levinski. Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovrnice, jedino što ste rekli, a da je istina je to, da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor. Pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odelo - kaže Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GLOBALNI FORUM O ETICI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Ka razumevanju i upravljanju novim izazovima