VUČIĆ O ĐILASU: Neću pred stranim ambasadorima o tome - Radiće nadležni organi svoj posao

Tanjug

29. 03. 2021. u 11:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas posle obilaska radova na izgradnji Moravskog koridora kod Kruševca, gde je bio je prisutan i američki ambasador Entoni Godfri nije želeo da odgovara na novinarska pitanja vezana za Dragana Đilasa.

ВУЧИЋ О ЂИЛАСУ: Нећу пред страним амбасадорима о томе - Радиће надлежни органи свој посао

Foto: S. Babović

Na pitanje novinara da prokomentariše to što je Đilas sinoć negirao postojanje svih računa, ali i da je o "svemu govorio osim da te milione nema", Vučić je kazao da nadležni organi rade i da on neće pred stranim ambasadorima da govori o tome.

- Radiće nadležni organi svoj posao. Mnogo mi je važnije da poštujemo svoju zemlju, a nema poštovanja zemlje, ako napadate protivnike pred strancima. Ja to neću da radim, a šta mislim: Mani ga se, Mito - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (12)

Jovan

29.03.2021. 13:22

Đilas je i sam rekao da su njegove firme imale prihod od oko 70 do 100 hiljad evra pre nego što je došao na vlast, a nakon toga njegove firme su imale oko pola milijarde evra. Pa kako?

Goksi

29.03.2021. 13:23

Đilas nije bio milioner pre nego što je došao na vlast, kad je otišao sa vlasti ustanovilo se da njegove firme zarađuju milijarde i da je on milioner. Ma ne, uopšte nije providno,

star

29.03.2021. 13:34

Kako su uspešno novinari Večernjih Novosti došli do materijala, koji tereti Đilasa za utaju poreza i pranje novca, verujem da će i nadležni organi svojom istragom to i potvrditi.