SLAVKO SIMIĆ: Posebna finansijska pomoć za građane na Kosmetu je jasna Vučićeva poruka da je država uz svoj narod

D.Z.

28. 02. 2021. u 17:12

СЛАВКО СИМИЋ: Посебна финансијска помоћ за грађане на Космету је јасна Вучићева порука да је држава уз свој народ

Foto: D.Z.

POSEBNA finansijska pomoć koju će dobiti naši građani koji žive na Kosovu i Metohiji je jasna poruka predsednika Vučića da je država uz svoj narod, da država misli na svako naše dete, svaku porodicu, svako domaćinstvo na Kosmetu.

Ovo je Slavko Simić, načelnik kosovsko mitrovačkog okruga istakao povodom odluke predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se Srbima na KiM dodeli posebna finansijska pomoć.

On je u izjavi medijima istakao da će komunikacija sa državom Srbijom i predsednikom Vučićem biti nastavljena a sve u cilju odbrane državnih i nacionalnih interesa.

- Budući da nam predstoje brojni izazovi i da očekujemo da se nastavi pritisak na naš narod i našu zemlju jasno je da moramo da sačuvamo jedinstvo i političku snagu Srpske liste i našeg naroda na Kosmetu kako bismo nastupali jedinstveno i time olakšali svaki vid borbe naše države i državnog vrha svuda i na svakom mestu gde se odlučuje o sudbini naše zemlje i našeg naroda - zaključuje Slavko Simić načelnik kosovsko-mitrovačkog okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)