STRAŠNA PROVOKACIJA EDIJA RAME: Bizarnom fotografijom čestitao godišnjicu "nezavisnosti" lažne države (FOTO)

Novosti online

17. 02. 2021. u 12:39

PREMIJER Albanije Edi Rama danas je čestitao godišnjicu "nezavisnosti" lažnoj državi Kosovo provokativnom fotografijom koju je objavio na svom fejsbuk nalogu.

СТРАШНА ПРОВОКАЦИЈА ЕДИЈА РАМЕ: Бизарном фотографијом честитао годишњицу независности лажне државе (ФОТО)

Foto AP

Na fotografiji se vide dve devojke, jedna koja predstavlja tzv. Kosovo i druga koja predstavlja Albaniju.

Na ovoj, u najmanju ruku rečeno bizarnoj fotografiji, devojka koja predstavlja lažnu državu ljubi Albanku u čelo.

Slična provokacija stigla je i iz Prištine, gde je Ramin "kolega" Aljbin Kurti, koji je viđen za novog premijera lažne države, u intervjuu za "Euronjuz" rekao da bi podržao ujedinjenje sa Albanijom, ali da to prema sadašnjim zakonima nije moguće.

- Još uvek nemamo zakon o referendumu na (tzv.) Kosovu, ali dva referenduma između naše države i Albanije rešila bi tako nešto. Mislim da bih glasao za. Da - rekao je Kurti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Šašilovac

17.02.2021. 14:39

Radujte se još neko vreme dok amerika ne izgubi interes za vas,a posle videćemo...vazno je samo da se nikad ne prizna lažna država jer ako je nezavisna zašto od nas traže da je priznamo,zato što za svoja nedela i genocide hoće naš pečat...ničija nije gorela do zore pa ni vaša,platićete svi vi jednog dana za svoje zločine

Ja sam

17.02.2021. 16:44

Како су глупи Арнаути, не знају ни провокацију да направе како треба. Ваљда „мајка" треба да целива „ћерку", а не обрнуто.