MAKEDONIJA je čak promenila ime, a EU čak ni tada nije sa tom zemljom otvorila pristupne pregovore, podseća predsednik Aleksandar Vučić, govoreći na temu zašto EU ove godine nije otvorila nijedno pregovaračko poglavlje Srbiji.

Marko

19.12.2020. 10:47

Clanstvo u EU je strateski cilj Srbije. Proces evropske integracije je slozen i sveobuhvatan i podrazumeva vise faza kroz koje prolazi svaka drzava koja zeli clanstvo u EU. Samo treba nastaviti sa odgovornom politikom i Srbija je na dobrom putu.

Stefan

19.12.2020. 10:49

Srbija je na evropskom putu. Da postoji vladavina prava, govori upravo veliki broj investitora u Srbiji, koji to stavljaju kao jedan od najvaznijih uslova. Sada je najvaznije ocuvati ekonomsku stabilnost da bi se popravio standard gradjana.

Petar

19.12.2020. 10:51

Skoro svaki grad u Srbiji, dobio je najmanje jednu fabriku. Za strane investitore, Srbija je obecana zemlja, jer posedujemo kvalitetnu radnu snagu i uslove za rad. Na dobrom smo putu ka EU, zato smo i pozeljno trziste stranim investitorima.

Dejo

19.12.2020. 12:00

Zahvaljujući dobrim merama odgovornom politikom i diplomatijom i ekonomijom mogu da kažem da smo mnogo toga uradili a da smo sve bliži EU jer smo mi odgovorna zemlja i odgovorni ljudi. Predsednik Aleksandar Vučić je mnogo toga uradio i zahvalan sam mu na svemu.

Obren

19.12.2020. 12:04

Ako ovako nastavimo odgovorno i marljivo da radimo kao što smo do sada radili biće to jedan veliki korak za nas i jedna velika pobeda. Uspećemo mi da dobijemo tačan datum o članstvu verujem predsedniku i našoj državi i smatram da su mnogo toga uradili kako bi do toga došli.

Jelena

19.12.2020. 12:38

Članstvo u EU je strateški cilj Srbije. Proces evropske integracije je složen i sveobuhvatan i podrazumeva više faza kroz koje prolazi svaka država koja želi članstvo u EU.Samo treba nastaviti sa odgovornom politikom i Srbija je na dobrom putu.

Ivana

19.12.2020. 13:48

Srbija će sa KiM ući u Evropu. To je činjenica dijalog u Briselu i Vašingtonu približio je KiM Srbiji, i svoj narod na KiM. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj.