MAKEDONIJA je čak promenila ime, a EU čak ni tada nije sa tom zemljom otvorila pristupne pregovore, podseća predsednik Aleksandar Vučić, govoreći na temu zašto EU ove godine nije otvorila nijedno pregovaračko poglavlje Srbiji.

Komentari (54)

Marko

19.12.2020. 10:47

Clanstvo u EU je strateski cilj Srbije. Proces evropske integracije je slozen i sveobuhvatan i podrazumeva vise faza kroz koje prolazi svaka drzava koja zeli clanstvo u EU. Samo treba nastaviti sa odgovornom politikom i Srbija je na dobrom putu.

Stefan

19.12.2020. 10:49

Srbija je na evropskom putu. Da postoji vladavina prava, govori upravo veliki broj investitora u Srbiji, koji to stavljaju kao jedan od najvaznijih uslova. Sada je najvaznije ocuvati ekonomsku stabilnost da bi se popravio standard gradjana.

Petar

19.12.2020. 10:51

Skoro svaki grad u Srbiji, dobio je najmanje jednu fabriku. Za strane investitore, Srbija je obecana zemlja, jer posedujemo kvalitetnu radnu snagu i uslove za rad. Na dobrom smo putu ka EU, zato smo i pozeljno trziste stranim investitorima.

Dejo

19.12.2020. 12:00

Zahvaljujući dobrim merama odgovornom politikom i diplomatijom i ekonomijom mogu da kažem da smo mnogo toga uradili a da smo sve bliži EU jer smo mi odgovorna zemlja i odgovorni ljudi. Predsednik Aleksandar Vučić je mnogo toga uradio i zahvalan sam mu na svemu.

Obren

19.12.2020. 12:04

Ako ovako nastavimo odgovorno i marljivo da radimo kao što smo do sada radili biće to jedan veliki korak za nas i jedna velika pobeda. Uspećemo mi da dobijemo tačan datum o članstvu verujem predsedniku i našoj državi i smatram da su mnogo toga uradili kako bi do toga došli.

Jelena

19.12.2020. 12:38

Članstvo u EU je strateški cilj Srbije. Proces evropske integracije je složen i sveobuhvatan i podrazumeva više faza kroz koje prolazi svaka država koja želi članstvo u EU.Samo treba nastaviti sa odgovornom politikom i Srbija je na dobrom putu.

Ivana

19.12.2020. 13:48

Srbija će sa KiM ući u Evropu. To je činjenica dijalog u Briselu i Vašingtonu približio je KiM Srbiji, i svoj narod na KiM. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj.