ĐORĐEVIĆEVO SREDSTVO JE LAŽ: Predsednik DSS odgovorio na prozivke lidera pokreta "Oslobođenje"

S. S. R.

16. 12. 2020. u 21:14

PREDSEDNIK pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević i njegovo bavljenje politikom tipičan je primer blata u koji smo pretvorili srpsku političku scenu. On je notorno neozbiljna pojava. Njemu laž predstavlja redovno i uobičajeno sredstvo u političkoj borbi.

ЂОРЂЕВИЋЕВО СРЕДСТВО ЈЕ ЛАЖ:  Председник ДСС одговорио на прозивке лидера покрета Ослобођење

Mlađan Đorđević i Miloš Jovanović

Ovako je predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović u sredu odgovorio na prozivke koje saradnik lidera SSP Dragana Đilasa danima iznosi na njegov račun: da glumi opoziciju i da sarađuje sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem.

- Sa Selakovićem ne održavam apsolutno nikakav kontakt, niti sam ga ikada održavao (isto važi i za Petra Petkovića i Milenka Jovanova, za šta su me takođe optuživali fiktivni internet portali koji istovremeno uzdižu Đorđevića kao idealnog predsedničkog kandidata). Što se glume tiče, za nju nikada nisam imao niti talenta, niti interesovanja - kaže Jovanović.

On, je pak dodao da upravo Đorđević odlično glumi:

- Publika bi, gledajući ga i slušajući, stvarno mogla da pomisli da se radi o beskompromisnom borcu za srpsko Kosovo. Problem je, međutim, što me je lično taj isti pre samo tri godine, u jednom vračarskom lokalu, ubeđivao kako je - i ovo je citat - "Kosovo izgubljeno", kako "Vučiću treba pomoći u izdaji" i "kako će biti Božja pravda da upravo Vučić izda Kosovo". Ovoj žučnoj i višesatnoj raspravi koja se završila mojom konstatacijom, koja je te večeri takođe izrečena izrazito povišenim tonom, da "vi više mrzite Vučića nego što volite Srbiju" (ovo "vi" se odnosilo na Đorđevića i njemu slične), prisustvovala su i tri svedoka.

Na tvrdnje Đorđevića da Jovanović sa "jedan odsto glasova dobija više medijskog prostora nego Aleksandar Vučić", naveo je da je na poslednjim izborima osvojeno 2,24 procenta, ali je upitao i kako Đorđević, oskudnog obrazovanja i bez ikakvih političkih ubeđenja, uopšte dobija i sekund medijske pažnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

Vučić: U obostranom interesu što je komandant Kfora prisustvovao vežbi