LEVICA je uvek kritikovala priznavanje kosovske secesije nakon NATO agresije na Jugoslaviju, što je bilo suprotno međunarodnom pravu.

Istina

12.11.2020. 10:45

Ñažalost dolazi od stranke levog krila u nemačkoj a i gospođa je poreklom turkinja,ako da nemačka neuvažuje takve izjave.Šteta jer i 90-tih je levica u nemačkoj na čelu Sa g. Gysi najoštrije osuđivala mešanje i bombardovanje Jugoslavije.

310ToYuma

12.11.2020. 11:01

Šta je tu neobično? Svi koji služe sprovođenju interesa i odrađivanju prljavih poslova se koriste do isteka roka upotrebe, bez obzira na moralni profil. Naprotiv, igrači koji imaju putera na glavi su idealni za takve zadatke, jer se uvek može izvući fascikla sa gresima u slučaju neposlušnosti.

prellee

12.11.2020. 11:14

Ja sam imao doživljaj ti devedestetih godina da bi Njemačka podržala i crnog đavla, samo ako je on protiv Srba. To se nije trebalo desiti, jer su Nijemci i Srbi mnogo stradali u oba WW. Srbi i Nijemci moraju biti prijatelji. Rušenjem Berlinskog zida, bio sam ubjeđen da se Njemaćka promjenila, ali se to nije desilo. Njemačka je nastavila svoju brutalnu aktivnost oko uništavanja EX-YU, naročito lošu propagandnu aktivnost protiv Srba cijelo to vrijeme. UK je i izašla iz EU jer je vidjela da Njemačka radi isto kao i prethodne Njemačke pred WWI i WWII. Ova zastupnica u Bundestagu je pravo osvježenje i savjest možda neke nove Njemačke ili još jedan uzaludni pokušaj promjene te velike sile.