POPOVIĆ: Mlađan Đorđević se lažno predstavlja i obmanjuje građane Srbije

Novosti online

29. 10. 2020. u 11:08

ПОПОВИЋ: Млађан Ђорђевић се лажно представља и обмањује грађане Србије

Nenad Popović

SAMOPROGLAŠENI lider opozicije Mlađan Đorđević već duže vreme obmanjuje javnost Srbije o svojim tobožnjim kontaktima u Rusiji i navodnom uticaju kod pojednih ruskih političara.

Ističem sa punim saznanjem, da se radi o najobičnijoj prevari, jer taj čovek, koji je zvezda prozapadnih medija u Srbiji, koji mrze i Srbiju i Rusiju, nema nikakav kontakt ni sa jednom ozbiljnom ruskom institucijom.

On se lažno predstavlja i obmanjuje građane Srbije.

U narednom periodu baviću se obmanama ovog lažnog rusofila i lažnog patriote, koji je kao Tadićev savetnik i Đilasov kum učestvovao u najvećim izdajama koje je ta vlast učinila po pitanju Kosova, zaštite Srba u regionu i kvarenju odnosa sa Rusijom.

Mlađan Đorđević i oni koji vode kampanju u zapadnim, antiruskim i levičarskim medijima, izmišljajući da su odnosi Srbije i Rusije loši, upravo žele da naruše te odnose, kako bi na vlast došla neka njihova Vlada koja bi izdala srpske nacionalne interese i priznala Kosovo.

Danas su odnosi Srbije i Rusije najbolji u istoriji, a izgrađeno poverenje između dva predsednika Aleksanda Vučića i Vladimira Putina, kao i započeti međudržavni projekti između Srbije i Rusije, garant su razvoja još intenzivnijih bilateralnih odnosa u budućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)