PRIZNAJTE Kosovo ili od članstva u Evropskoj uniji nema ništa. Ovo je suština ultimativne poruke koju je Beogradu preksinoć poslao nemački ambasador pri UN Kristof Hojzgen, na video-sednici Saveta bezbednosti na kojoj se razmatrala situacija na Kosmetu u prethodnih šest meseci.

buki

23.10.2020. 09:09

Valjda ćemo nekad ekonomski dovoljno ojačati da možemo i Nemcima da kažemo istinu, kako NIKAD nećemo priznati nezavisnost KiM, pa makar zatvorili sve svoje fabrike na prostoru Srbije.

seljak

23.10.2020. 09:57

Онда ништа од ЕУ. Сам имате ви други проблем.Вама је Србија потребна бар колико и ви Србији. Ако ништа онда да спречите неконтролисан уплив Русије и Кине на ове просторе. Празна претња.

Radisa Ristic

23.10.2020. 09:58

Viste uvek bili i bicete najveci neprijatelji Srbije.Odakle vama Nemcima uopste pravo da trazite od Srbije da prizna Kosovo i odreknese svoje teritorije. Zeli ponovo da nanese zlo Srpskom narodu.

Varto Marx

24.10.2020. 11:57

Nista drugo se nemoze se ocekivsti od Njemacke vlade. Boli njih cosak za Srbiju i Kosmet, da bilo bi realnije da suti i ne provocira. Dobro zna Berlín da Srbija nikada nece priznati Kosmet, to vec znaju od samog pocetka, da hocete silom da oduzmete Srpsku svijetinju, malo morgen.