PIĆU ŠLJIVOVICU SA TRAMPOM U BEOGRADU: Predsednik Vučić najavio dolazak američkog kolege, pranjanska rakija na poklon liderima

Tanjug

26. 09. 2020. u 12:03

AKO Tramp ne popije ovu vašu šljivovicu, popićemo je zajedno kada dođe u Beograd, našalio se danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa meštanima Pranjana, koji su i njemu i američkom predsedniku, posredstvom ambasadora SAD Entonija Godfrija, poklonili po flašu šljivovice, kojom su, kažu, lečili i savezničke pilote.

ПИЋУ ШЉИВОВИЦУ СА ТРАМПОМ У БЕОГРАДУ: Председник Вучић најавио долазак америчког колеге, прањанска ракија на поклон лидерима

Foto: Instagram/Budućnost Srbije/AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

Vučić je, na Galovića polju u Pranjanima, na obeležavanju 76. godina od Misije Halijard, rekao da je uveren da će Tramp posetiti Srbiju i da će imati priliku da proba najbolju "šiljovicu prepečenicu".

Vučić je posebno zahvalio američkim prijateljima na poruci da smo zajedno jači i na tome što se, zahvaljujući Trampu i ambasadoru Godfriju, za samo godinu dana višestruko uvećala popularnost SAD, nekada izuzetno nepopularne zemlje i nacije, jer su hteli da pokažu poštovanje prema Srbiji i jer žele drugačiji odnos prema Srbiji, preneo je Tanjug.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (30)

star

26.09.2020. 12:38

Nema šta da se priča, rakija će se svakako popiti, a verujem da će to učiniti zajedno Vučić i Tramp u Beogradu pti poseti američkog predsednika Srbiji.

Dragan

26.09.2020. 13:41

Neki sa podsmehom gledaju na izjavu predsednika Vučića kada kaže da čuva rakiju šljivu da počasti predsednika Trampa kada bude došao u Srbiju a ja sam ubeđen da će to tako i biti. Neka im je na zdravlje !

Smoren

27.09.2020. 07:45

Za sve komentatore informacija da Tramp uopste ne pije alkohol, pa sigurno nece ni sljivovicu da proba. To je vec poznata cinjenica da mu na vecerama umesto vina sipaju neki crveni sok da izgleda kao vino.