PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se dramatično menjaju karte na geopolitičkoj sceni u svetu, a da je Srbija dobila na značaju posle sastanka u Vašingtonu i da se promenio odnos drugih zemalja prema njoj.

Komentari (31)

star

25.09.2020. 19:23

Eto koliko jedan potez može toga dobrog doneti našoj zemlji, a svakako da nije bilo lako našem predsedniku da se izbori sa svim zamkama koje su ga očekivale u Vašingtonu.

Vatro Marx

25.09.2020. 19:40

Super izjava predsjednika Vucica. Sastanak sa predsjednikom SAD Trampom doneo je veliku promjenu, veci respekt prema Srbiji, nisam naklonjen zapadu posebno SAD, bez obzira sto zivim na zapadu u odnosu na politiku koju vodi i vodili su je sve dosadas. Sastanak u Vasingtonu je promijenio situaciju u potpunosti, da je Srbija ona koja jeste a ne kako su je pojedini ili vecina pretpostavljali.

Ljube

25.09.2020. 23:10

E blago nama ,otimaju se za nas ,....pa naravno kada smo okupirani od jednih ,drugi pokusavaju da pronadju ,preotmu jedan deo i za sebe ,....stvarno ,stranci i ne znaju gde je Srbija ,oni ovo ne citaju ,ali mi kada citamo i slusamo ovako o sebi ,nama ,muka ti dodje ,jer mi sebe jedino znamo i poznamo !