PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON SASTANKA SA ERDOGANOM: Razovor o političkoj saradnji, infrastrukturnim projektima i indusriji

D. N.

25. 09. 2020. u 16:55

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav posle sastanka sa turskim predsednikom Redžepom Tajip Erdoganom napisao je da su imali odličan sastanak o svim važnim temama.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ НАКОН САСТАНКА СА ЕРДОГАНОМ: Разовор о политичкој сарадњи, инфраструктурним пројектима и индусрији

Foto: Instagram

- Sa predsednikom Republike Turske @rterdogan kojeg smatram prijateljem Srbije, imao sam odličan razgovor o svim važnim temama. Ako pogledate gde smo sve bili u poslednjih mesec dana, vidi se jedna živa aktivnost, velika borba u teškim uslovima da sačuvamo našu ekonomiju.

Razgovarali smo o našoj političkoj saradnji, našim infrastrukturnim projektima koje radimo, razgovarali smo o industrijskoj zoni koja će biti jedna od dve ili tri najbolje u svetu i koju bi trebalo da naprave na teritoriji Vojvodine. To bi bio podsticaj za rast naše ekonomije. Razgovarali smo i o regionalnim odnosima, kako možemo da čuvamo mir i stabilnost, kao i o našoj saradnji u međunarodnim organizacijama i institucijama. Tražio sam razumevanje za srpsku poziciju. Pokazao je veliko poštovanje za našu zemlju - piše na buducnostsrbijeav.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)