PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON SASTANKA SA ERDOGANOM: Razovor o političkoj saradnji, infrastrukturnim projektima i indusriji

D. N.

25. 09. 2020. u 16:55

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav posle sastanka sa turskim predsednikom Redžepom Tajip Erdoganom napisao je da su imali odličan sastanak o svim važnim temama.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ НАКОН САСТАНКА СА ЕРДОГАНОМ: Разовор о политичкој сарадњи, инфраструктурним пројектима и индусрији

Foto: Instagram

- Sa predsednikom Republike Turske @rterdogan kojeg smatram prijateljem Srbije, imao sam odličan razgovor o svim važnim temama. Ako pogledate gde smo sve bili u poslednjih mesec dana, vidi se jedna živa aktivnost, velika borba u teškim uslovima da sačuvamo našu ekonomiju.

Razgovarali smo o našoj političkoj saradnji, našim infrastrukturnim projektima koje radimo, razgovarali smo o industrijskoj zoni koja će biti jedna od dve ili tri najbolje u svetu i koju bi trebalo da naprave na teritoriji Vojvodine. To bi bio podsticaj za rast naše ekonomije. Razgovarali smo i o regionalnim odnosima, kako možemo da čuvamo mir i stabilnost, kao i o našoj saradnji u međunarodnim organizacijama i institucijama. Tražio sam razumevanje za srpsku poziciju. Pokazao je veliko poštovanje za našu zemlju - piše na buducnostsrbijeav.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (28)

Ivana

25.09.2020. 21:52

Vučić i Erdogan zaista treba da sarađuju, treba da grade dobre ekonomske veze, Srbija danas ima predsednika kojem je stalo da građani žive bolje. Turske investicije su potrebne, kako bi sa smanjila stopa nezaposlenosti.

caca

26.09.2020. 01:30

Sastanak od velikog značaja za nas,i bitno je da imamo dobru i uspešnu saradnju sa Turskom i da će ista da uloži znatna sredstva u Srbiji,a to je veliki uspeh za našu ekonomiju!!!!!

djodja13

26.09.2020. 09:18

Šta doživesmo Turčin prijatelj ".. o zar je i to moguće..".A šta bi sa narodnom , ne veruj Turčinu ni latinu i kad darove daju, (zavisno skim razgovaramo zapadom ili Turcima).Samo interes i ništa više, lepe reči iz kurtoazije.