VUČIĆ: Krivokapić da prizna da je lagao ili da donese dokaze

Tanjug

24. 09. 2020. u 10:49

ВУЧИЋ: Кривокапић да призна да је лагао или да донесе доказе

Foto: Instagram

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Zdravka Krivokapića da nas upozna što pre o svim elementima navodne saradnje Vučića i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

- Posebno u poslovnim varijantama. I ja sam siguran da će on ili reći da je lagao ili će doneti dokaze. Pošto znam da je nemoguće da donese dokaze, kao što znam da o tome nikada o tome nismo ni pričali, jer ja nisam biznismen, niti me biznis interesuje, već me interesuje napredak našeg naroda. Ako Krivokapić bude dolazio u Beograd moraće da ponese dokaze, a za koje znam da ne postoje, ili će morati da kaže da je lagao - naveo je predsednik Srbije.

Tako je odgovorio na pitanje kako komentariše to što je Krivokapić izrekao najgore stvari o njemu, pa čak i da je sa predsednikom Đukanovićem navodno u biznisu u projektu Beograd na vodi.

- Moraće da prizna Krvokapić da je govorio neistine - dodao je Vučić.

Kaže da to nije jedina neistina i da je mnogo neistina o ulozi Srbije u CG izneo i Đukanović.

- Mi na to ne moramo da se osvrćemo - dodao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (23)

Zoran Milanović

24.09.2020. 12:15

Praktično, Krivokapiću su zatvorena vrata Srbije i to je strašno. Srbija i CG su jedan narod. Inače smatram da je bilo minorizovano učešće Srbije u svim neprilikama srpskog naroda u CG.

Vasa C Tajcic

24.09.2020. 13:26

Највећи проблем је у ЦГ да власт мисли да је Вучић подржавао опозицију, а опозиција да је Вучић подржавао Ђукановића, пошто је била прича да је Ђукановић препоручио Вучића оном шеику Арапу. Истина је да се Вучић очито није петљао у црногорске изборе.

Leštanac

24.09.2020. 14:27

U Crnoj Gori su isplivali političari, koji su kao u Hrvatskoj, Sloveniji i S. Makedoniji srbomorci. To je sve zasluga samoproglašenog kralja Aleksandara Karadjordjevića, koji je hteo Jugoslaviju. Umesto da pusti Austrougarske sluge i konjušare da formiraju svoju državu, a sa Crnom Gorom, kraljevinom njegovog deda po majci, gde je inaće odrastao, stvori neku zajedničku državu. Ne! Od je dedu proterao, brata proglasio ludim i smestio u ludnicu i sada Srpski narod ispašta i još će dugo da ispašta zbog njegove pohlepe. Zato smo okupatori.

Pera

24.09.2020. 14:47

Milo i krivokapic su masoni pa su gradjani glasali za isto prevareni su jer oboicu kontrolisu jevrei tako da je politika mila o nepovlacenju priznanja kim odmah i potpisana od krivokapica.

star

24.09.2020. 15:43

Nadam se da je Krivokapić veoma pametan političar i da je uvideo koliku je grešku napravio sa ovim besmislenim napadom na Vučića i da će se izvinuti.