PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se narodu Srbije iz Vašingtona.

Komentari (32)

ranko75

06.09.2020. 18:08

@Veliša - Da li su ovi sto pisu da je sporazum dobar ili los citali sporazum? A da li su ga razumeli? Ni jedno ni drugo! Pa sta onda lupate dajuci ocenu necemu sto niste ni videli ni omirisali ni probali?

Jelena

05.09.2020. 19:18

Pošteno rečeno proćiće mnogo vremena da imamo ovakvu priliku da dođemo do sporazuma kakav sada smo uspeli da potpišemo zahvaljujući pre svega Aleksandru Vučić podrške naše vlade i jedinstvu našeg pregovaračkog tima.

maniks

05.09.2020. 19:29

Ni jednu rec nisam cuo o potpisivanju. da Srbija izmesti ambasadu u Jerusalim cime ce navuci bes Palestine i mnogih zemalja na Bliskom istoku koje nisu priznale Kosovo, sSrbija ce obustaviti lobiranje za povlacenje priznanja a siptarima je dato pravo da lobiraju i da ih priznaju.Kao znak zahvalnosti za premestanje ambasade Izrael ce priznati Kosovo i bice uzajamno priznanje ???.Ni jedna zemlja Evrope nije prebacila ambasadu u Jerusalim. Ovo je vrlo stetno za Srbiju. Molim admine da objave komentar jer ovo stoji u potpisu sporazuma.hvala.

Za istoriju

05.09.2020. 20:08

To je bez sumnje gigantski uspeh koje je sa Predsednikom Vučićem delegacija Srbije ostvarila u Americi - u katastrofalnim okolnostima statusa Kosova, nasleđenih od svojih predhodnika..

Bojan

05.09.2020. 20:15

Nikad bolji bilateralni odnosi Srbije i SAD. Odlican ekonomski sporazum u interesu Srbije ali i zemalja u regionu. Buducnost su ovakvi sporazumi, medjusobna postovanja i kompromisi.

Ana

05.09.2020. 20:22

Sporazum je dobar za ekonomiju. Takodje, svrstali smo se uz Izrael. Realno, odličan izbor kad je biznis u pitanju,ali politički veoma riskantan. Tek sad Srbija mora, kroz saradnju sa Izraelom, dobro da se naoruža i tehnološki izdigne. Ovo je dobra prilika da postanemo glavna država na Balkanu za investicije, a to je za narod najvažnije.