VUČIĆ SE VEČERAS OBRAĆA NACIJI: Otkriva šta je sadržaj papira koji je danas dobio u Beloj kući

Novosti online

03. 09. 2020. u 17:37

NA početku sastanka sa predstavnicima Prištine u Beloj kući, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručen je papir.

ВУЧИЋ СЕ ВЕЧЕРАС ОБРАЋА НАЦИЈИ: Открива шта је садржај папира који је данас добио у Белој кући

Foto: Instagram

Mediji su preneli da je na papiru priznanje Kosova, ali sve nedoumice oko toga i šta je tačno sadržaj toga otkriće predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju građanima Srbije u 21 čas.

Podsetimo, u toku je sastanak sa predsednika Srbije u Beloj kući, a ispred bele kuće sačekao ga je Ričard grenel.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predvodi delegaciju koja će od danas do 5. septembra boravi u poseti Sjedinjenim Američkim Državama, gde će učestvovati u razgovorima o ekonomskoj saradnji između Beograda i Prištine, koje organizuje Bela kuća. A sve o otme čitajte KLIKOM OVDE!

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (28)