NASTAVAK DIJALOGA U BRISELU: Nepoznat sastav prištinske delegacije pred sastanak

Tanjug

27. 08. 2020. u 08:43

SASTAV prištinske delegacije na čelu sa koordinatorom za dijalog Skenderom Hisenijem na današnjem sastanku s predstavnicima Beograda u Briselu još nije poznat, piše prištinska ''''Koha ditore''''.

НАСТАВАК ДИЈАЛОГА У БРИСЕЛУ: Непознат састав приштинске делегације пред састанак

Zgrada EU u Briselu / Foto AP

Iz kancelarije premijera privremenih prištinskih institucija Avdulaha Hotija nije bilo odgovora na pitanje ko će biti ostali članovi delegacije koja će otputovati u Brisel, a koju će predvoditi koordinator za dijalog Skender Hiseni.

Ni iz EU nije bilo odogovora na ovo pitanje, navodi ''''Koha''''.

Portparolka EU za spoljnu politiku Nabila Masrali rekla je da se dijalog nastavlja nizom sastanaka na ekspertskom nivou, koji su deo tekućeg procesa, nakon njegovog nastavka na najvišem nivou prošlog jula, prenelo je Kosovo onlajn.

- Možemo da potvrdimo da će sastanci biti održani 27. avgusta. Po pravilu, mi ne komentarišemo rasprave koje su u toku - rekla je Masrali.

''''Koha ditore'''' je pokušala da dobije odgovor i od koordinatora Hisenija ko će činiti prištinsku delegaciju, ali je on bio nedostupan.

Sastanak predstavnika Beograda i Prištine u Briselu na nivou eksperata biće održan danas, a sastanak u Vašingtonu 4. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)