ZA Srbiju bi bila velika šteta da Ivica Dačić nije u Vladi. U međunarodnim odnosima je napravljena takva atmosfera da Srbija nikada nije bila popularnija, a zasluge za to idu ministru spoljnih poslova, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću, koji će odlučiti ko će biti u novom ministarskom timu.

Komentari (9)

prellee

27.07.2020. 12:44

Slažem se u potpunosti. Dačić je spona sa Rusijom koja pomaže uvijek kad zatreba. Zapad je naučio Srbiju ponižavati i od njih se može svašta očekivati. Prošlost zadnjih 30 godina je potvrdila jedan neuravnotežan stav Zapada prema Srbima i Srbiji. Teško im je vjerovati i prepustiti svoju sudbinu njima u ruke. Prema TOME Dačić je ipak najbolje rješenje za MINISTRA.

saša

27.07.2020. 13:47

@prellee - da li smo nesto odigrali glupo pa je zapad nakon cuvene 8.sednice poceo da nad posmatra sa nepoverenjem. da nismo vise verovali tekovinama revolucije nego realnoj politici, za spas srba i srbije.

Prellee

28.07.2020. 12:59

@saša - Pogresno nesto poslije 8 sjednice!?Greski ima i previse od zadnjih 30 godina, mozda i vise.Usto ne smije se zaboraviti i na greske mnogih na Zapadu tzv.bully drzava, koje su nekad pravljene namjerno a jos cesce iz neznanja i predrasuda prema Srbima ili kako oni to slove"malim Rusima". Strasna i gresna proslost i nasa ali i njihova.

Nikola Ćirilica

27.07.2020. 14:22

Слажем се са Марковићем. Дачић и Вучић су одличан тим. Дачић улогу лошег полицајца игра одлично (према западу).

Zole

27.07.2020. 15:00

Dva manipulanta i prevaranta to je svima jasno. To što je Dačić uradio drugi, pametnini bi triput više uradili, a da ne pominje one njegove lenje i ograničene najbliže saradnike. Samo matori stari komunistički orijentisani ljudi sa policijom i vojskom su glasali za njega. SADA to mora biti kraj za ovakav sps samo ako Sns ima snagu da Vučiću kaže ne ili će biti tihog bojkota i nezadovoljstva u samoj sns.