JEZIVE UVREDE I PRETNJE: Mladić napao aktivistu SNS-a u Novom Sadu, o svemu se oglasio i Gradski odbor stranke (VIDEO)

Novosti online

05. 04. 2024. u 18:51

DANAS je u centru Novog Sada od strane nepoznatog mladića, uz mnoštvo jezivih uvreda i pretnji napadnut aktivista SNS-a.

ЈЕЗИВЕ УВРЕДЕ И ПРЕТЊЕ: Младић напао активисту СНС-а у Новом Саду, о свему се огласио и Градски одбор странке (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tim povodom se oglasio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Danas je u centru Novog Sada jedan mladić uz salvu jezivih uvreda i direktnih pretnji, nasrtao na aktivistu Srpske napredne stranke, koji je mirno stajao pored stranačkog štanda i delio stranački materijal prolaznicima. Jezive pretnje koje je naš aktivista doživeo naočigled prolaznika u sred dana, posledica su kampanje koja se vodi u tajkunskim medijima i na društvenim mrežama, a kojom se poziva na linč svega što ima veze sa Srpskom naprednom strankom. 

Zabrinjavajuće je to što opozicija i Đilasovi i Šolakovi tabloidi svakodnevno pozivaju na nasilno rušenje državnih institucija i na linč predsednika Aleksandra Vučića, i svih nas koji podržavamo njegovu politiku. 

Mržnja proizvodi mržnju i nasilje, i to je danas pokazao ovaj nasilnik u centru Novog Sada. Najoštrije osuđujemo nasilje i ovako sramno ponašanje, a posebno one okupljene pod sloganom ,,Srbija protiv nasilja” koji svakim danom pokazuju da su baš oni reprezenti nasilja, i šalju poruke da se pesnicama i psovkama obračunava sa Srpskom naprednom strankom" navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: SRAMOTNO! Srbija protiv nasilja jednoglasno: Da, Srebrenica je bila genocid

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?