MALOVIĆ O NAPADIMA OPOZICIJE: Nacionalna katastrofa za koju danas optužuju Vučića desila se baš u njihovo vreme

Novosti online

18. 02. 2024. u 16:22

BRANISLAV Malović , član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je na komentare o gostovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na TV Prva.

МАЛОВИЋ О НАПАДИМА ОПОЗИЦИЈЕ: Национална катастрофа за коју данас оптужују Вучића десила се баш у њихово време

Foto: SNS

- Još se nisu ni slegli utisci o jutrošnjem gostovanju Aleksandra Vučića na TV Prva, a već su krenuli orkestrirani napadi opozicije na temu njegovog obraćanja.

Kao po običaju, prvi se javio Novi DSS koji verovatno ne bi ni bio novi da je onaj stari valjao. Tako prepametni Miloš Jovanović i klika njegovih anonimusa osudiše Aleksandra Vučića, usput se požalivši po ko zna koji put kako nisu u prilici da gostuju na istoj toj televiziji, valjda misleći da je narod Srbije propustio nešto epohalno time što ih nije čuo.

Nacionalna katastrofa za koju danas optužuju Aleksandra Vučića desila se baš u njihovo vreme kada su zajedno sa DS vladali Srbijom i ćutali na otimanje naše južne pokrajine. Za razliku od njihovog tadašnjeg predsednika stranke, koji je i danas sinonim za neobaveštenost, njegovi naslednici nas ubeđuju u bolju budućnost samo pod uslovom da zaboravimo njihovu prošlost.

Istovremeno Dragan Đilas vežba matematiku i računa dnevnice koje bi Vučić zaradio da ih je naplaćivao. Nije poenta u iznosu, već u samom činu, ali govoriti Draganu Đilasu o tome da postoji nešto što se ne naplaćuje i na šta nema provizije je poprilično uzaludan trud.

I tako u nedostatku bilo kakve političke ideje ili stranačkog programa opozicija nastavlja sa jedinim programom koji su koliko toliko usavršili, a to je napad na Vučića, pa koliko god besmisleno zvučalo.

Ide proleće i novi izbori. Opet će narod glasati za Vučića i Srpsku naprednu stranku, a opozicija će, po ko zna koji put, nakon prebrojanih glasova slušati pesmu "Uzalud vam trud svirači za drugog su dunje žute". Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić! - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)