USPEH U SAVETU BEZBEDNOSTI: Dodik - Stavovi Srbije konkretniji i jasniji nego ikada do sada

Novosti online

09. 02. 2024. u 14:42

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić postigao je veliki uspeh dolaskom do Saveta bezbednosti i do prilike da se iznesu stavovi Srbije po pitanju Kosmeta, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

УСПЕХ У САВЕТУ БЕЗБЕДНОСТИ: Додик - Ставови Србије конкретнији и јаснији него икада до сада

Foto: Tanjug/Dimitrije Grol

Istakao je da su stavovi Srbije konkretniji i jasniji nego ikada do sada.

Videli smo Aljbina Kurtija koji pokušava da kamuflira stvari pod neke univerzalne vrednosti, poput ljudskih prava, koje u poslednjih nekoliko godina niko više ozbiljno ne doživljava. Njegove floskule su propale, jer je svima jasno da vrši nasilje nad Srbima kako bi ih proterao.

Naglasio je da se očekuje da nasilje nad Srbima stane, a da Srbija mora da vodi računa o miru i stabilnosti i onome za šta se opredelila, a to je da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

- I mi u Republici Srpskoj računamo da stavovi koje je Srbija iznosila u svojim strategijama, programima, govore o tome da u ekstremnim okolnostima ugrožavanja našeg naroda bilo gde, da je Srbija spremna da se angažuje, a to smo videli i u govoru i odlučnosti Vučića, dodao je Dodik, prenela je RTRS.

Predsednik Srpske je istakao da je u ovom trenutku verovati Amerikancima i Britancima loš posao.

BONUS VIDEO:

BAJA MALI KNINDžA NA PUNOM TRGU KRAJINE: Zapevao i Dodik, Srpska slavi svoj rođendan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!