SRPSKA LISTA: Srbi neće ni plakate da lepe za Kurtijevog ministra Radomirovića

Novosti online

03. 02. 2024. u 17:26

SRPSKA Lista reagovala je na pokušaj Kurtijevog ministra Radoice Radomirovića da skrene pažnju sa afere na kojoj njegovi saradnici konzumiraju supstancu za koju se pretpostavlja da je kokain.

СРПСКА ЛИСТА: Срби неће ни плакате да лепе за Куртијевог министра Радомировића

Foto: Srpska lista

U želji da skrene pažnju javnosti sa afere gde se na video snimcima vidi kako njegovi saradnici konzumiraju supstance za koje se sumnja da je kokain u prostorijama opštine Leposavić u toku radnog vremena Radoica Radomirović, poslušnik Aljbina Kurtija, danas je organizovao lepljenje plakata sa pogrdnim i lažnim sadržajem u opštini Leposavić.

Imajući vidu u čenjenicu da je odbačen i prokazan od srpskog naroda i da niko ne podržava ono što on radi, a još manje misli kao on. Radoica Radomirović je morao sam, da lepi postere po Leposaviću, i to kao zamenik ministra u Kurtijevoj Vladi i laže kako su to učinili građani ove opštine.

Sramno je što su Šolakovi i neki lokalni mediji bez provere potrčali da objave ove gnusne laži, zanemarujući osnovna pravila novinarstva i obavezu da izveštavaju javnost na istinit način. Ove plakate nije lepio narod, već Radoica Radomirović, i nije ih lepio po čitavom severu već krijući se pod maskama u par ulica u opštini Leposavić.

Imajući u vidu izjave očevidaca i video snimke koji se pojavljuju u javnosti, na kojima se vidi Radoica Radomirović koji lepi postere sa lažima i uvredama na račun najjače, parlamentarne stranke srpskog naroda Srpske liste, pozivamo policiju da reaguje i procesuira Kurtijevog poslušnika Radoicu Radomirovića. Ma koliko da im je drag, morao bi da da odgovore zbog laži i uvreda koje je štampao i lepio.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVOSTI SAZNAJU: Hitno se seli 11 srpskih superligaških klubova, evo i zašto!