"JOŠ JEDAN PRIMER UPOTREBE SILE" Milović: Priština šalje poruku da sve što je srpsko i ima veze sa Srbijom treba ukloniti

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

25. 01. 2024. u 19:56

UKLANjANjE bilborda sa počasnim građanima Zvečana je još jedan primer upotrebe sile i poruke kojj nam šalje Priština ,,da sve što je srpsko i ima veze sa Srbijom treba ukloniti", ističe za TV Most bivši gradonačlnik Zvečana i član Srpske liste, Dragiša Milović.

ЈОШ ЈЕДАН ПРИМЕР УПОТРЕБЕ СИЛЕ Миловић: Приштина шаље поруку да све што је српско и има везе са Србијом треба уклонити

Foto: D. Z.

- Svedoci smo da 25 godina ruše srpska groblja, pale crkve i manastire... smetaju im naše zastave, sada im smeta i zastava UNMIKA, pa su na red došli i bilbordi na kojima su počasni građani naše opštine - ističe Milović i dodaje da su na njima ljudi koji imaju  izuzetne zasluge za naš narod.

-  Poput akademika  Zorana Krivokapića, svetski poznatog hirurga, Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera, mnogih humanitarnih radnika, Milorada Arlova, predsednika Vučića, ministra Đurića - ističe Milović i dodaje da se sve odvija pred očima predstavnika međunarodne zajednice.

- Sve se to odigrava pred licem predstavnika međunarodne zajednice, koji su ovde da donesu mir, ali ovim potezima ne vidim da dolazi do deeskalicije, već naprotiv zaoštravanja sitacije - ističe Milović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)