SRBI KREĆU SA SMENOM KURTIJEVIH GRADONAČELNIKA NA SEVERU: Počinje se sa prikupljanjem potpisa

Novosti online

17. 01. 2024. u 07:57

PRIKUPLjANjE potpisa za smenu gradonačelnika Leposavića počeće danas, izjavio je za Tanjug član inicijativne grupe iz te opštine Veselin Radović.

СРБИ КРЕЋУ СА СМЕНОМ КУРТИЈЕВИХ ГРАДОНАЧЕЛНИКА НА СЕВЕРУ: Почиње се са прикупљањем потписа

FOTO: Novosti

On je objasnio da je u ponedeljak dobijeno ovlašćenje da se za prikupljanje potpisa koristi prostor ispred zgrade Opštine Leposavić.

- Sutra od 9 sati počećemo prikupljanje potpisa za smenu nelegalnih i nelegitimnih vlasti koje se nalaze u opštini Leposavić. Krajnje je vreme da se zaustave akcije koje sprovode protiv srpskog naroda - rekao je Radović u utorak. On je poručio da očekuje veliki odziv građana.

Ranije u utorak, Sanja Krtinić iz građanske inicijative za smenu gradonačelnika Severne Mitrovice izjavila je da će prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika te opštine takođe početi danas od 9 časova.

Ona je potvrdila da su prikupljena sva potrebna dokumenta i da će se potpisi prikupljati u hali sportova u Kosovskoj Mitrovici.

Krtinićeva je naglasila da je trenutni, nelegitimno izabrani gradonačelnik donosio odluke koje nisu u interesu građana te opštine i dodala da očekuje veliki odziv građana, jer veruje da niko ne podržava ovakav način vođenja opština.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U KOSOVSKOJ MITROVICI - Bačena bomba u blizini hotela

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)