"REZULTAT VELIKE PODRŠKE NARODA": Ubedljiva pobeda liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ na izborima u Kablaru

Novosti online

18. 12. 2023. u 15:17

NA izborima održanim 17. decembra, lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ ostvarila je značajnu pobedu na svakom biračkom mestu u Kablaru.

РЕЗУЛТАТ ВЕЛИКЕ ПОДРШКЕ НАРОДА: Убедљива победа листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ на изборима у Каблару

Foto: Novosti

Ova izborna pobeda, koja je došla kao rezultat velike podrške naroda, jasno pokazuje da građani cene i podržavaju tekuće projekte i viziju koju lista predstavlja.

Posebno impresivna bila je pobeda liste na jednom od biračkih mesta gde je lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ osvojila skoro 70% glasova. Ovaj izuzetan uspeh smatra se jasnim pokazateljem podrške naroda prema smeru kojim se vodi ova regija, naročito kada su u pitanju razvojni projekti i unapređenje lokalne zajednice.

Jedan od ključnih faktora koji su doprineli ovoj pobedi jesu značajni projekti pokrenuti u ovom kraju, među kojima se posebno ističe izgradnja vidikovca „Kablar skywalk“. Ovaj projekat, koji je prvi takve vrste u regionu, privukao je pažnju i odobravanje lokalnog stanovništva, što se odrazilo na izborni rezultat.

Građani su prepoznali i odbacili pokušaje lažnog ekološkog aktivizma i neiskrenih dušebrižnika poput Ćute i Srđana Milivojevića. Ovo odbacivanje ukazuje na snažnu želju stanovnika Kablara da podrže autentične i konstruktivne inicijative koje vode ka stvarnom napretku i blagostanju njihove zajednice.

Sve u svemu, izborni rezultati na Kablaru šalju jasnu poruku – građani su odlučni u svojoj želji za napretkom i razvojem, stajući čvrsto iza liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i njenih ciljeva za budućnost.

BONUS VIDEO: Proslava u sedištu SNS: Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)