AKO OPOZICIJA POBEDI SVE ĆE STATI: Nikolić – Bilo bi kao na slici Uroša Predića - Vesela braća, žalosna nam majka Srbija

Novosti online

14. 12. 2023. u 16:55

PRVI predsednik SNS Tomislav Nikolić obratio se na završnom skupu liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ u Kragujevcu.

АКО ОПОЗИЦИЈА ПОБЕДИ СВЕ ЋЕ СТАТИ: Николић – Било би као на слици Уроша Предића - Весела браћа, жалосна нам мајка Србија

Foto Novosti

- Zahvaljujem se na pozivu da u rodnom gradu učestvujem u završnom skupu. Kragujevac je oćživeo kada su naprednjaci preuzeli lokalnu vlast. Danas je ponovo lepo živeti u Kragujevcu. Dočekao sam najveću sreću, da naši naprednjaci budu najbolja vlast u Republici. Imam obavezu da vam kažem šta čeka Srbiju ak ose upusti u avanturu i promeni vlast.

- To je moguće u teoriji, ako bi svi ostali sakupili dovoljno glasova, bilo bi kao na slici Uroša Predića - Vesela braća, žalosna nam majka Srbija. Sve bi stalo, a Srbija ne sme da stane. Kao visoka peć u čeličani, kada se ugasi treba joj mnogo vremena i energije da krene ponovo. Opozicija sanja svaku noć kako pobeđuje Vučića.

- Investitori i partneri dolaze sa svih krajeva sveta. U nas svi imaju poverenja, zaslužila ga je ova vlast. Kada predstavire uspehe, opozicija odmah pokuša da osramote medije koji to rurade. Šire neistinu, kažu da govore istinu da jedino političari i mediji koji služe Americi i EU.

- Vučić odlično vodi brod između dve stene koje se pomeraju. Moje srce je tražil oda iskreno i otvoreno da kažem da želim dobro Srbiji, što nije moguće bez pobede SNS-a. Pobedićete sa takvom razlikom da ćete moći sami da formirate vladu. A posle odlučite sa kim ćete, sa onim koji neće da vas ucenjuju. Samo pobeda, zbog Srbije. Živela Srbija!

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)