PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je jutros da je mlada aktivistkinja Srpske napredne stranke fizički napadnuta na Zvezdari ove nedelje, samo zato što je pristojno i kulturno radila kampanju od vrata do vrata.

doktor

09.12.2023. 12:00

Srpska opozicija je za "Unipolarni zapadni svet" i od njih dobijaju novcane honorare za propagandu tog sveta !!! Zemlje tog "sveta" nisu nikad u proslosti donele nesto dobro nasem narodu i srpskim drzavama od "srednjeg veka " do danas ! Zelja opozicije i njenih poslodavaca je da se na vlast dovedu njihovi ljudi , a to se najlakse postize sirenjem haosa i anarhije , pod nazivom "demokratije" !!?? Njihova "demokratija " se sprovodi samo nasiljem i ostaje nam samo da se nadamo da ce se vecina naseg naroda odluciti za mir i zivot u sigurnosti !

misterijanemoguca

09.12.2023. 12:35

Svako svoje nezadovoljstvo može da otkloni raznim promenama, ali da napadate ljude jer ste vi lično nezadovoljni to nije način, možete samo zatvora da završite.

misterijanemoguca

09.12.2023. 12:37

Devojka napadnuta jer je obavljača svoju dužnost predizborne kampanje, sramota one koji nasiljem žele nešto da postignu a i još pri tome napasti ženu koja je slabija da se brani.