VUČIĆ ČESTITAO HANUKU: Želim da, sledeći tragove predaka, smelo i uzdignute glave nastavimo da hodamo prema budućnosti

Tanjug

07. 12. 2023. u 14:52

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić, povodom jevrejskog praznika Hanuka, uputio je danas čestitku rabinu Isaku Asielu i svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji.

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО ХАНУКУ: Желим да, следећи трагове предака, смело и уздигнуте главе наставимо да ходамо према будућности

Foto: Tanjug

- Srdačno Vam čestitam veliki praznik Hanuku. Želim iskreno da slavlje Hanuke plemenitom svetlošću obasja praznične dane, inspirišući nas na spomen i sećanje na istinske vrednosti na kojima počivaju naša duhovnost, kultura i civilizacija - naveo je Vučić u čestitki.

Predsednik Srbije je izrazio veru da su "vrednosti pomirenja, pokajanja i praštanja, utkane u dela i slavu naših predaka, u njihovu borbu i heroizam, u njihovu mudrost i strpljenje, i danas pravci stremljenja ka izgradnji mira i punog međusobnog poštovanja".

- Želim da, sledeći tragove predaka, smelo i uzdignute glave nastavimo da hodamo prema budućnosti, doprinoseći posvećeno svakoga dana dobrobiti, istinskom razvoju i napretku Republike Srbije i svih ljudi dobre volje i plemenite namere. Čestitajući praznik neka Vas vode mir, radost i svako dobro - naveo je Vučić u čestitki.

BONUS VIDEO: SRBIJA NE SME DA STANE, ŽIVELA SRBIJA: Završne reči predsednika Vučića na skupu u Areni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (76)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije