ĐILASOVA OPOZICIJA ŽELI DA ZAUSTAVI SRBIJU: Šire nove izmišljotine i rade sve po nalogu svog "gazde"

Novosti online

06. 12. 2023. u 17:11

NOVE kritike na račun ponašanja opozicije predvođene dirigentskom palicom Dragana Đilasa uputili su Milica Nikolić, Sandra Božić, članovi predsedništva SNS-a, te Aleksandar Mirković.

ЂИЛАСОВА ОПОЗИЦИЈА ЖЕЛИ ДА ЗАУСТАВИ СРБИЈУ: Шире нове измишљотине и раде све по налогу свог газде

Foto: Printskrin/Tviter

Mirković - Đilasov budbl marioneta širi nove izmišljotine

Aleksandar Mirković je istakao kako je ovo nastavak kampanje besmisla i obmanjivanja građana, kada Đilasov dubl marioneta u nedostatku bilo kakvog programa širi nove izmišljotine.

Foto: SNS

- Radi istine i današnja sednica privremenog organa u jednom trenutku je više ličila na obuku ovog dvojca jer apsolutno ne poznaju ni zakon o glavnom gradu, ni koje su i čije nadležnosti pa u skladu sa time nije ni moguće bilo da razumeju šta se nalazi na dnevnom redu.

Apsolutna je laž da je sednica trajala 30 sekundi jer su samo 15 minuta iskoristili da kritikuju odluku da se srednjoškolcima dodeli pomoć države od 10.000 dinara i za to nisu ni glasali.

Kada su bili protiv besplatnih vrtića, besplatnih udžbenika za sve đake. vaučera za svu decu u Beogradu, nije iznenađenje što su bili i protiv ove pomoći srednjoškolcima.

Samo ove činjenice su dovoljni dokaz koji jasno pokazuje kako oni vide brigu o građanima ali je kukavički što javno ne stanu iza toga.

Interesantno je i što svog nosioca liste, Milu Popović sve češće napadaju pominjanjem Vojislava Šešelja jer je upravo ona, zahvaljujući glasovima odbornika SRS i toj koaliciji četri godine bila predsednik Skupštine opštine Stari Grad i hvalila se tom saradnjom.

Kako bi se izborila za "svoje mesto pod Suncem", Popović se potrudila da još većim nebulozama i još žešćim napadima na Aleksandra Vučića vrati svoje mesto, prve marionete Dragana Đilasa a da li će u tome uspeti, vreme će pokazati.

Ono što je sada već jasno, da nedostatak programa, ideja, konkretnih rezultata, kao i balast prošlosti u kojoj su uništili Beograd, doveli ga do bankrota dok im je gazda postao najbogatiji čovek ovog dela Evrope, pokušavaju da zamaskiraju kampanjom laži.

Međutim u tome neće uspeti, jer građani nisu naivni, odlično pamte i prepoznaju ovu veliku prevaru ali pre svega vide i osećaju rezultate politike Aleksandra Vučića.

Zato na predstojećim izborima, očekujemo nedvosmislenu podršku naroda koji je naša snaga, jer Beograd ne sme da stane- istakao je Mirković.

Nikolić - Klepeće Lazović sve ono što mu je gazda Đilas dao u zadatak

O ovoj temi oglasila se i Milica Nikolić.

Foto SNS

- Otišao propali i polupani student, u 43. godini, i prvi na Đilasovoj listi, Radomir Lazović, u Kruševac, da poziva narod na "ustajanje", dok on uglavnom leži, olešen od alkohola. A zatim i da se "živi od svog rada", on, neradnik, koji do 43. nije uspeo ni fakultet da završi.

I klepeće on sve ono što mu je gazda Đilas dao u zadatak, u nadi da će mu neko poverovati kako mu je navodno draža Srbija od Viole fon Kramon!

I licemerno govori o borbi protiv nasilja, zaboravljajući da se najveći broj nasilnika nalazi baš u njihovim redovima.

Misli ova Đilasova "Pivo koalicija" da je narod glup i lud, da ništa ne zna. A da su oni "elitna pamet", koja uzima pare od Hakija Abazija za rušenje sopstvene države. Kakva pamet, takvi i oni! 

Sve sam ološ, okupljen u tajkunski zagrljaj, koji se isključivo bori za Šolakovu frekvenciju i koji nema problem da srpski narod proglasi genocidnim i prizna nezavisnost lažne države.

Svaki glas, bilo za ovog propalog i polupanog studenta, bilo za lažne rodoljube, glas je za Đilasov novčanik i uništenje srpske države.

Srbija mora da nastavi da se razvija, da se gradi, da raste, ekonomski. Srbija nikako ne sme da stane i poklekne pred lopovima, barabama, propalom i polupanom studentu, u 43. godini. I pred svima onima koji su je do 2012. držali zatočenu i gladnu! Srbija ne sme da stane, mora da nastavi napred, baš onako kako je do sada vodio predsednik Vučić, hrabro i snažno, u nove pobede! - navodi se u saopštenju Nikolićeve.

Božić - Zelenović i Đilasova bulumenta žele da zaustave Srbiju

Sandra Božić je komentarišući aktuelnu temu poručila da je Zelenovićeva jedina želja da se ponovi scenario u kojem pale i razbijaju Skupštinu Srbije.

Foto: SNS

- Svako ko ima malo razuma, brine se za sudbinu Srbije u kojoj se ponavljaju obojene revolucije finansirane spolja, a u kojoj su učestvovale strane agenture 5. oktobra zajedno sa saborcima Nebojše Zelenovića. Zelenovićeva želja je izgleda da se ponovi scenario u kojem pale i razbijaju Skupštinu Srbije, a sve to da se po svaku cenu i preko prolivene krvi dođe na vlast. 

Političkim lešinarima kakvi se sada nalaze u opoziciji, to predstavlja jedini plan i program, ne bi li nas ponovo svojim pljačkanjem doveli na ivicu bankrota, rasparčali srpsku teritoriju, a Srbe žigosali kao genocidan narod. Danas se isti taj Zelenović vraća u ulogu kandidata za gradonačelnika Šapca ne bi li sa svojim političkim mentorom i osvedočenim lopovom Dušanom Petrovićem opustošio budžet grada. Videli smo prethodnih dana da lista opozicije građanima Srbije nudi narkomane, alkoholičare, lopove, lažove, dok se u taj profil Nebojša Zelenović izvanredno uklapa sa biografijom lokalnog razbojnika koji je opljačkao kasu grada za 5 miliona evra, kao i malverzacijama sa sportskim udruženjima i kupovinom glasova. Suštinu politike Zelenovića i Đilasove bulumente videli smo u kratkom filmu koji je njihov saborac Đorđe Miketić nasnimio, obznanivši vrednosti za koje se svi oni zalažu.

Kažu da pobednički tim ne treba menjati, zato se Đilas i odlučio da Zelenovića gurne u trku za Šabac ne bi li političkim mahinacijama zajahao državne jasle i gradski budžet. Ne smemo dozvoliti Srbiju o kojoj Zelenović mašta, jer će tada deca svih njihovih političkih neistomišljenika postati legitimna meta, baš kao što je porodica Aleksandra Vučića meta njihovih svakodnevnih napada; dok će Srbiju pretvoriti u svoj plen. Zato je bitno da 17. decembra pokažemo šta mislimo o njihovoj nameri da zaustave Srbiju i vrate je u mračna vremena za koja su odgovorni. I zato Srbija ne sme da stane - poručuje Božićeva.

BONUS VIDEO: SERGEJ TRIFUNOVIĆ OTKRIO: Kako izgleda sastanak opozicije u američkoj ambasadi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (20)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu