KURTIJEV MINISTAR HOĆE DA OBESMISLI ZSO Petković o izjavama Rašića: On je poslednji koji može da komentariše

Novosti onlajn

17. 11. 2023. u 09:46

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković reagovao je na izjave Nenada Rašića, inače Kurtijevog ministra koji je za Zajednicu srpskih opština rekao da je "udruženje dživdžana".

КУРТИЈЕВ МИНИСТАР ХОЋЕ ДА ОБЕСМИСЛИ ЗСО Петковић о изјавама Рашића: Он је последњи који може да коментарише

Foto: Vlada u Prištini

- Kurtijev ministar Rašić na sve načine hoće da obesmisli ZSO po nalogu svog šefa, a ništa se u dijalog ne razume! On koji je govorio da je ZSO udruženje dživdžana je poslednji koji može da komentariše Zajednicu. Sporazumom iz 2013. i 2015. je predviđen nastavak funkcionisanja svih srpskih institucija, koje će, za razliku od sadašnje situacije, biti zaštićene pod kapom ZSO. Kurtijev ministar nastavlja da izmišlja, jer samo to zna! - napisao je Petković na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (25)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!