"BESRAMNO, ZAR NE?" Mirković o Đilasu i Veselinoviću

Novosti online

15. 11. 2023. u 14:45

NARODNI poslanik u Skupštini Srbije Aleksandar Mirković komentarisao je kampanju koju vode Dragan Đilas i Dobrica Veselinović.

БЕСРАМНО, ЗАР НЕ? Мирковић о Ђиласу и Веселиновићу

Foto: SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Gde je stao juče, Dobrica Veselinović nastavio je danas, pokušavajući da lažima kreira katmisferu u interesu tajkuna Dragana Đilasa.

Kampanju zvanično nisu ni počeli a već je postalo mučno odgovarati na sve njihove izmišljotine i laži, međutim, istina i interes građana nas obavezjuje da na takve stvari reagujemo.

Samo jedan primer je dovoljan da svima dokaže o kakvim se prevarantima radi. Navodeći da su oni čuli za nekakav štrajk vrtića, prećutkuju, obmanjuju javnost da su baš oni organizatori istog i da su upravo Veselinović i Obradović bili na konferenciji na kojoj je ta ideja promovisana. Besramno, zar ne?

Takođe, na jučerašnjoj sednici privremenog organa nisu želeli da diskutuju ni o jednoj tački dnevnog reda, osim o tome da li će se, kada i na kom mestu slikati, uzimati njihove izjave kao i gde žele da drže konferencije za medije.

Sramotno je sve ovo što danima rade, ali i što funkciju člana privremenog organa vide i koriste za svoju ličnu promociju.

Žao mi je što zbog brutalnih izmišljotina moram da reagujem, ali mi je drago što su građani svakog dana u prilici da vide o kakvim se političkim šarlatanima radi.

Niko im nije kriv što sada moraju slepo slušati svaku direktivu Dragana Đilasa, ali ih pozivam da zadrže makar malo dostojanstva i da ovakvim budalaštinama ne ponižavaju organ vlasti u kome se nalaze, ali pre svega, građane koje predstavljaju.

Podrška i poverenje građana se stiče predanim radom, rezultatima i ispunjenim obećanjima, a ne ovako jeftinim politikanstvom.

Zbog svega navedenog, pozivam građane da na izborima podrže listu "Aleksandar Vučić -  Beograd ne sme da stane", jedinu listu koja garantuje politiku rezultata a ne laži i obmana", navodi Mirković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (39)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)